reklama
Domienika... to forum jest magiczne i baaaaaardzo płodne - nie może być inaczej u Ciebie!
Bardzo bym chciala,aby tym razem to forum i mnie przynioslo szczescie Juz rok czekam
Mój wynik naukowych badań jest taki, że każda ma taki śluz jak Bóg da i nie ma reguły. Ja mam takie mleczne nitki z rzadka. Zresztą przez tę luteine, to ja już sama nie wiem, co mam.
Wiem, że nie mam udek w pomidorówce, bo kot powyciagał z garnka na podłoge i z psem do spółki zjedli, jak pojechałam na chwilę do pracy. Co za banda w tym domu.
Ja chyba pójde spać - wczoraj A. w kominku palił, kabanosy na widelcu w nim edził razem z palcami, winko polewał - a ja spałam i spałam. Przez mgłę pamiętam, ze ugryzłam kabanosa.
Usmialam sie z tej wsolpracy kota z psem. hihihi A mowia "zyje jak pies z kotem "
Zuzia2011
Fanka BB :)
Ojej dziewczyny ile tu ostatnio pozytywnych wiadomosci - az czlowiek sam wierzy ze mu sie uda A Pelnanadziei jest przykladem ze cuda sie zdarzaja Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo - dziewczyny jest was coraz wiecej wiec jak bedziecie sie dzielic tymi fluidkami to i nas spotka to szczescie :-)
Super naprawde bardzo sie ciesze...
Oczywiscie piszecie niesamowicie duzo i ja nie nadazam z tymi wszystkimi wiadomosciami wiec wybaczcie ze nie odpisze kazdej z osobna ale serduchem jestem z Wami. Wogole ostatnio bardzo duzo sie dzieje i na dniach takze czeka nas duzo testowan tutaj wiec za kazda bede odstawiac te rozpoczete przez was tance wywijance. Podobnie jak bodajze Hola mam kiciusia i tez go wykorzystam hihihi
Wszystkim testujacym w najblizszym czasie zycze kontynuowania tej dobrej passy
Retiolandia a ty sie trzymaj i nie poddawaj najwazniejsze ze serduszko bije, wierze ze bedzie coraz lepiej
A u mnie jutro ostatnie zastrzyki i wieczorem Ovitrelle - no i punkcja w poniedzialek Niestety mam ryzyko przestymulowania i niewiadomo czy w tym miesiacu bedzie transfer - okaze sie w poniedzialek, troche mi smutno z tego powodu no ale co zrobic moze jednak bedzie dobrze - zobaczymy. Narazie od srody mam zmniejszana dawke a po dzisiejeszej kontroli jeszcze do 75... czy ktoras moze jest na tym samym etapie zeby bylo razniej???
Roxii czekam na twoj transferek
Super naprawde bardzo sie ciesze...
Oczywiscie piszecie niesamowicie duzo i ja nie nadazam z tymi wszystkimi wiadomosciami wiec wybaczcie ze nie odpisze kazdej z osobna ale serduchem jestem z Wami. Wogole ostatnio bardzo duzo sie dzieje i na dniach takze czeka nas duzo testowan tutaj wiec za kazda bede odstawiac te rozpoczete przez was tance wywijance. Podobnie jak bodajze Hola mam kiciusia i tez go wykorzystam hihihi
Wszystkim testujacym w najblizszym czasie zycze kontynuowania tej dobrej passy
Retiolandia a ty sie trzymaj i nie poddawaj najwazniejsze ze serduszko bije, wierze ze bedzie coraz lepiej
A u mnie jutro ostatnie zastrzyki i wieczorem Ovitrelle - no i punkcja w poniedzialek Niestety mam ryzyko przestymulowania i niewiadomo czy w tym miesiacu bedzie transfer - okaze sie w poniedzialek, troche mi smutno z tego powodu no ale co zrobic moze jednak bedzie dobrze - zobaczymy. Narazie od srody mam zmniejszana dawke a po dzisiejeszej kontroli jeszcze do 75... czy ktoras moze jest na tym samym etapie zeby bylo razniej???
Roxii czekam na twoj transferek
Agapl jak widzisz jak na razie tęndencja na forum jest słuszna i trza ja utrzymac
Tak jest :-) Trzeba ja utrzymac :-)
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Agapl - te historie o wrogości kotów i psów to mit. Mój kot i pies ubóstwiają się. Poprzedni pies też uwielbiał swojego kota. Ja jestem sensacją na osiedlu, bo psa prowadzę na smyczy, a kto z nami idzie bez. Muszę go czasem zamykać w domu, bo jak chcę iść do lasu z psem, to kot też lezie. A kiedyś już go coś zapędziło w lesie na sosnę i dwa dni na czubku siedział, a ja pod drzewem. Nasz pies odkąd mamy kota jest dużo szczęśliwszy, pewnie że ma towarzystwo jak sam w domu zostaje.
nie wytrzymam :-(
nie wytrzymam :-(
Podziel się: