reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Jak będę w Matemblewie, to będę o Was pamiętać w modlitwie.
Hola, nic się nie bój. Będzie dobrze. Lepiej, że teraz zrobią Ci tę punkcję, przynajmniej wszystko się wyjaśni.
Hola, nic się nie bój. Będzie dobrze. Lepiej, że teraz zrobią Ci tę punkcję, przynajmniej wszystko się wyjaśni.
kamilka253
Zaciekawiona BB
Krolowa Fal gratuluje xx
Laski ja dalej w ciężkim szoku. Objawów brak. Siedzę i myślę i nie ogarniam... 29.10.2012 idę na kolejną wizytę i już mają być serduszka.
Krolowa, nie martw się brakiem obajwów - ja jestem w 9 tyg. i obajwów brak. Najważniejsze żeby fasolki ładnie się rozwijały!
benle
Zaangażowana w BB
Co za dzień :-(Byłam w klinice. Nie dość, ze jestem z gorączką bo przeziębienie mnie dopadło i nie mogę brać żadnych leków gdyż jestem w trakcie przygotowań do kolejnego In Vitro to naddatek mam problemu z insulina. Od kilku miesięcy tyje, nie kilo, dwa, trzy lecz już ponad 13 kg przybrałam na wadze. I ten stan nie jest powodem udanej ciąży, ten stan jest wywołany początkiem Diabetys. :---(
Dołożono mi jeszcze jedna igiełkę, którą muszę codziennie wkuwać w brzuch ( już jest ich trzy) i table-teczki , które maja mi pomóc w zwalczeniu cukrzycy. Co za dzień...co raz więcej przeszkód...W poniedziałek następny termin w klinice...
Pęcherzyki rosną :-) stymulacja idzie poprawnie...
tule was mocniutko
Dołożono mi jeszcze jedna igiełkę, którą muszę codziennie wkuwać w brzuch ( już jest ich trzy) i table-teczki , które maja mi pomóc w zwalczeniu cukrzycy. Co za dzień...co raz więcej przeszkód...W poniedziałek następny termin w klinice...
Pęcherzyki rosną :-) stymulacja idzie poprawnie...
tule was mocniutko
Benle przykro mi, że masz zaczątki cukrzycy. Trzymaj się. Najważniejsze, że stymulacja idzie prawidłowo. Już niedługo będziesz się cieszyła z ciąży. Ja miałam dwa zastrzyki w brzuch na raz i nie cierpiałam ich okropnie. Ale teraz na takich ilościach dowcipnej luteiny to ja bym chciała zastrzyki...
lilonka, Madzialenak dziękuję za odpowiedź:-) ja miałam podobnie jak Madzialenak że było duzo jajeczek, lekka hiperka, zapłodniło mi sie 10, ale do 3 doby przetrwały tylko 2. Zobaczymy może ten krótki faktycznie okaże się lepszy i będzie jak w przypadku lilonki
Kurcze to wygląda na to że teraz wszystkie na krótkim protokole bedą:-)
Madzialenak a ty kiedy startujesz???
Kurcze to wygląda na to że teraz wszystkie na krótkim protokole bedą:-)
Madzialenak a ty kiedy startujesz???
retiolandia
Fanka BB :)
hola - głowa do góry wszystkie tu trzymamy za Ciebie musi być dobrze
Królowa - mi też wydaje się to niesamowite, że tak szybko będzie słychać serca mam nadzieję ja za to mam mnóstwo objawów szczególnie bolesny brzuszek i plecy i mnie to przeraża że to nie najlepiej, ale tak musi byc cechy osobnicze i już. Mam nadzieję, że też w poniedziałek zobaczę dwa bąbelki bo miałam transfer 4 dni po Tobie
Królowa - mi też wydaje się to niesamowite, że tak szybko będzie słychać serca mam nadzieję ja za to mam mnóstwo objawów szczególnie bolesny brzuszek i plecy i mnie to przeraża że to nie najlepiej, ale tak musi byc cechy osobnicze i już. Mam nadzieję, że też w poniedziałek zobaczę dwa bąbelki bo miałam transfer 4 dni po Tobie
reklama
retiolandia - wyglada na to ze transfer mialysmy razem i pierwszy scan tez wypada na w ten sam dzien:-) no kolezanko idziemy leb w leb
Ja objawow wielkich nie mam ot bolace piersi, troche dusznosci i brak apetytu. Prze ostatnie 5 dni zrzucilam kilogram. mam nadzieje ze sie odwroci
Ja objawow wielkich nie mam ot bolace piersi, troche dusznosci i brak apetytu. Prze ostatnie 5 dni zrzucilam kilogram. mam nadzieje ze sie odwroci
Ostatnia edycja:
Podziel się: