reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski ja dalej w ciężkim szoku. Objawów brak. Siedzę i myślę i nie ogarniam... 29.10.2012 idę na kolejną wizytę i już mają być serduszka.

Jak będę w Matemblewie, to będę o Was pamiętać w modlitwie.
Hola, nic się nie bój. Będzie dobrze. Lepiej, że teraz zrobią Ci tę punkcję, przynajmniej wszystko się wyjaśni.

Co za dzień :-(Byłam w klinice. Nie dość, ze jestem z gorączką bo przeziębienie mnie dopadło i nie mogę brać żadnych leków gdyż jestem w trakcie przygotowań do kolejnego In Vitro to naddatek mam problemu z insulina. Od kilku miesięcy tyje, nie kilo, dwa, trzy lecz już ponad 13 kg przybrałam na wadze. I ten stan nie jest powodem udanej ciąży, ten stan jest wywołany początkiem Diabetys. :-:)-:)-(
Dołożono mi jeszcze jedna igiełkę, którą muszę codziennie wkuwać w brzuch ( już jest ich trzy) i table-teczki , które maja mi pomóc w zwalczeniu cukrzycy. Co za dzień...co raz więcej przeszkód...W poniedziałek następny termin w klinice...

Pęcherzyki rosną :-) stymulacja idzie poprawnie...

tule was mocniutko

Benle przykro mi, że masz zaczątki cukrzycy. Trzymaj się. Najważniejsze, że stymulacja idzie prawidłowo. Już niedługo będziesz się cieszyła z ciąży. Ja miałam dwa zastrzyki w brzuch na raz i nie cierpiałam ich okropnie. Ale teraz na takich ilościach dowcipnej luteiny to ja bym chciała zastrzyki...

lilonka, Madzialenak dziękuję za odpowiedź:-) ja miałam podobnie jak Madzialenak że było duzo jajeczek, lekka hiperka, zapłodniło mi sie 10, ale do 3 doby przetrwały tylko 2. Zobaczymy może ten krótki faktycznie okaże się lepszy i będzie jak w przypadku lilonki:tak:
Kurcze to wygląda na to że teraz wszystkie na krótkim protokole bedą:-)
Madzialenak a ty kiedy startujesz???

hola - głowa do góry wszystkie tu trzymamy za Ciebie :) musi być dobrze :)

Królowa - mi też wydaje się to niesamowite, że tak szybko będzie słychać serca mam nadzieję :) ja za to mam mnóstwo objawów szczególnie bolesny brzuszek i plecy i mnie to przeraża że to nie najlepiej, ale tak musi byc cechy osobnicze i już. Mam nadzieję, że też w poniedziałek zobaczę dwa bąbelki bo miałam transfer 4 dni po Tobie :)

reklama
retiolandia - wyglada na to ze transfer mialysmy razem i pierwszy scan tez wypada na w ten sam dzien:-) no kolezanko idziemy leb w leb:-D
Ja objawow wielkich nie mam ot bolace piersi, troche dusznosci i brak apetytu. Prze ostatnie 5 dni zrzucilam kilogram. mam nadzieje ze sie odwroci:rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry