reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Retiolandia KrolowaFal czekam na wasze pozytywne wyniki z niecierpliwoscia. Zycze powodzonka no niech czas szybko leci.

onlyone - tak na prawde sikalabym co godzine:-) bo nie moge uwiezyc ze wreszcie sa 2 krechy ale maz za bardzo sie ze mnie nabija. Obiecalam sobie ze dzis dzien wolny od sikaczy a jutro moze zrobie bete - chociaz m. twierdzi ze nie ma sensu bo skoro tyle testow pokazalo ze jestem w ciazy beta nie wykaze nic innego. Stwierdzil abym lepiej kupila sobie cos ladnego zamist raptusowac i wydawac kase kiedy nie ma na to potrzeby.
Moze ma racje. Przemysle i podejme decyzje pozniej. A jak tam twoje maluchy??? Jak ty sie czujesz???

reklama
Babeczki śpię normalnie... Ziewam o 13.45 :szok:

Zastanawiałyście się kiedyś, czy z zarodkami podanymi jest wszystko w porządku i czasem nie obumrze mimo, że się zagnieździł?

Cześć dziewczyny.
Ja tak z innej beczki :-D Ostatnio był znowu poruszany temat in vitro w sejmie. Ci niedouczeni imbecyle nie wiedzą o co chodzi a chcą decydować o tak poważnej sprawie. Dlatego nie powinniśmy zostawiać tak tego, niech wiedzą ile ludzi ma problem i żeby w końcu przejrzeli na oczy. Czy wiecie może czy istnieje i jak tak to gdzie jakaś strona na której można np. złożyc podpis pod petycją. Nie wiem jakoś tak mnie naszło żeby działać przed a nie po fakcie jak ci durnie przegłosują te absurdy.

Babeczki śpię normalnie... Ziewam o 13.45 :szok:

Zastanawiałyście się kiedyś, czy z zarodkami podanymi jest wszystko w porządku i czasem nie obumrze mimo, że się zagnieździł?

Krolowa, objawy zmęczenia to obajwy ciaży. Tez nie mogłam powstrzymac ziewania w pracy, aż wstyd mi było.
Niestety z zarodeczkami to różnie może być - mi moja lekarka mówi, że jak do 10 tyg. będzie wszystko dobrze to możemy odetchnac z ulgą. Więc tez cały czas jestem w stresie czy wszystko będzie dobrze. Ale trzeba być dobrej myśli, po co przejmowac się na zapas. Tak daleko już zaszłyśmy - teraz musi być tylko dobrze!

Tosia, ja bym się chętnie podpisała na jakiejs petycji. Mam jednak wrażenie, że te oszołomy w sejmie robią co chca i mówia co chca, bez żadnej fachowej wiedzy. Dziwię sie, że jeszcze nie doszedł do głosu ktoś, kto zna się na rzeczy - jakiś lekarz czy embriolog. Dlaczego nikt nie przerwie tych bredni? To jest ogłupianie społeczeństwa!!!!!!!!!1

Tosia, ja bym się chętnie podpisała na jakiejs petycji. Mam jednak wrażenie, że te oszołomy w sejmie robią co chca i mówia co chca, bez żadnej fachowej wiedzy. Dziwię sie, że jeszcze nie doszedł do głosu ktoś, kto zna się na rzeczy - jakiś lekarz czy embriolog. Dlaczego nikt nie przerwie tych bredni? To jest ogłupianie społeczeństwa!!!!!!!!!1
Święta racja, ale jak każdy będzie myślał, że to nic nie da to oni będą brnąć w te swoje brednie. Trzeba pokazać im ile nas jest i że nie zgadzamy się na ich klerowskie podejście. Oni boją się kościoła i dlatego tak mówią, głosują. Niech się przestraszą nas. Kuźwa nie pomagają, to niech chociaż nie przeszkadzają !!!!!

Mnie krew zalała jak przeczytałam jakiś czas temu, że Kaczyński chce kary więzienia dla lekarzy i pacjentów za ivf. Wyobrażacie to sobie??

reklama
Tosia nie wiem czy widziałaś ale odrzucili propozycje ruchu palikota o zliberalizowanie prawa aborcyjnego. To sobie poczytaj.
widziałam to :no: to kolejny absurd. Teraz wyobraźcie sobie kobietę, która dowiaduje się że jej dziecko jest bardzo poważnie chore i nawet jeśli jakimś cudem je urodzi to pożyje w męczarniach kilka dni lub tygodni...To jest chore, żeby zmuszać taką kobietę do urodzenia tego dziecka a później na patrzenie na jego ból, płacz. Ten kto to wymyślił powinien się leczyć. To jest chore.

Do góry