reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej babeczki. Mam już wyniki bety. Z 72,46 wzrosła na 307,7!! Teraz czekam na telefon.
:-):-):-)
banana.gif
jumpyellow.gif
excercise2.gif
clapping.gif
banana.gif
jumpyellow.gif
excercise2.gif
clapping.gif
banana.gif
:-):-):-)

Piekne wiesci .
Gratuluje!

reklama
dziewczynki trzymam kciuki za wasze dzisiejsze werki
ja właśnie wróciłam od lekarza i widziałam śliczne malutkie bijące serduszko:-)
mało się nie popłakałam ze wzruszenia.... ponad pięć lat o nie walczyliśmy i warto było....
pamiętajcie żeby NIGDY się nie poddawać!!!

Musi to być cudne uczucie:) Bardzo się cieszę razem z Tobą:)
Mam nadzieję, że za dwa tygodnie i ja doświadczę tego uczucia.

reklama
elala a ty kiedy masz weryfikacje? Bo ja za Ciebie kciuki trzymam!!

Kochanie ja juz pisalam ze w uk nie robia bety :wściekła/y:. Genetalnie procedure wyglada tak ze w wyznaczonym dniu (u mnie 15-go) masz zrobic test ktory da Ci klinika i jak pozytywny to dzwonisz do kliniki i wyznaczaja ci date (za okolo 2 tyg) na pierwszy scan. Takze ja musze czekac do Poniedzialku:baffled:
Generalnie jest przychodnia polska pod bokiem i moge zrobic betke ale tak naprawde juz 4 testy ciazowe potwierdzily ze wynik jest pozytywny. Dodatkowo krew na test pobieraja tylko w czwartki takze nawet nie mam mozliwosci aby sprawdzic jak przytasta.
Moj emek twierdzi ze nie warto placoc bo w zamian i tak nic sie nie dowiemy.

Do góry