no właśnie, dlatego trzeba zacząć działać bo te oszołomy są gotowi to zrobić. Szukałam i znalazłam ale tylko petycję pod ustawą Gowina. Zobacz: Podpisz petycję przeciwko ustawie in vitro przygotowanej przez posła Gowina - Wykop.plMnie krew zalała jak przeczytałam jakiś czas temu, że Kaczyński chce kary więzienia dla lekarzy i pacjentów za ivf. Wyobrażacie to sobie??
reklama
Elala a dzieki, jakos sie kulam Pogoda okropna, chyba sie kimne....
Tosia masakra z tymi ustawami. Kurcze badania prenatalne sa PO to bystwierdzic wady genetyczne. Usunac nie mozna, chyba ze zagraza to zyciu dziecka w tym sensie ze bedzie roslinka. To po co w ogole the badania, jak nie daja zadnej opcji kobiecie? To samo z in vitro.... Nie, bo co? Bo nie PO Bozemu. To dlaczego Bog skazuje nas na to zeby nie miec dzieci? Ja juz nie pisze wiecej, bo mnie krew zalewa....
Tosia masakra z tymi ustawami. Kurcze badania prenatalne sa PO to bystwierdzic wady genetyczne. Usunac nie mozna, chyba ze zagraza to zyciu dziecka w tym sensie ze bedzie roslinka. To po co w ogole the badania, jak nie daja zadnej opcji kobiecie? To samo z in vitro.... Nie, bo co? Bo nie PO Bozemu. To dlaczego Bog skazuje nas na to zeby nie miec dzieci? Ja juz nie pisze wiecej, bo mnie krew zalewa....
dziewczynki trzymam kciuki za wasze dzisiejsze werki
ja właśnie wróciłam od lekarza i widziałam śliczne malutkie bijące serduszko:-)
mało się nie popłakałam ze wzruszenia.... ponad pięć lat o nie walczyliśmy i warto było....
pamiętajcie żeby NIGDY się nie poddawać!!!
mało się nie popłakałam ze wzruszenia.... ponad pięć lat o nie walczyliśmy i warto było....
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dorex, to super, że dzielisz się z nami swoim szczęściem Mogę sobie tylko wyobrazić, jakie to cudowne uczucie usłyszeć serduszko swojego Maleństwa. Dbaj o siebie i o dzieciątko.
dziewczynki trzymam kciuki za wasze dzisiejsze werki
GRATULUJE) Świetne wieści!
Cześć dziewczyny.
Ja tak z innej beczki Ostatnio był znowu poruszany temat in vitro w sejmie. Ci niedouczeni imbecyle nie wiedzą o co chodzi a chcą decydować o tak poważnej sprawie. Dlatego nie powinniśmy zostawiać tak tego, niech wiedzą ile ludzi ma problem i żeby w końcu przejrzeli na oczy. Czy wiecie może czy istnieje i jak tak to gdzie jakaś strona na której można np. złożyc podpis pod petycją. Nie wiem jakoś tak mnie naszło żeby działać przed a nie po fakcie jak ci durnie przegłosują te absurdy.
Tosiu z checia bym im wytlumaczyla na czym rzec zpolega i podpisala petycje...trzeba by bylo poszperac...albo same zrobmy taka petycje. hm....tylko jak ja przekazac jak najwiekszej liczbie osob....
reklama
Retiolandia KrolowaFal - Haloooo jak tam wyniki dziewczyny, bo juz mnie piesci bola od zaciskania!!!
Obawiam sie dziewczynki ze niektorych ludzi sie nie wyedykuje i juz. Poprosu pewne zakute Lby zawsze beda widzialy reke szatana w zaplodnieniu in vitro. Jedyna metoda jaka moze do nich dorzec to jezeli spotka ich lub ich bliskich nieszczescie nieplodnosci (czego nikomu nie zycze). Najgorsze jest to ze w moim zyciu spotkalam kiloro mlodych (przed 25 rokiem zycia) i dobrze wyedykowanych ludzi, ktorz widza samo zlo w in viro i nawet nie chca na ten remat romawiac bo to grzech i obraza ich morlanosci. Smutne ale prawdziwe. Jesyne co moge zrobic to modlic sie aby tacy ludzie nigdy nie dochlapali sie stanowisk ktore umozliwia im podejmowanie decyzji w tych sprawach.
Obawiam sie dziewczynki ze niektorych ludzi sie nie wyedykuje i juz. Poprosu pewne zakute Lby zawsze beda widzialy reke szatana w zaplodnieniu in vitro. Jedyna metoda jaka moze do nich dorzec to jezeli spotka ich lub ich bliskich nieszczescie nieplodnosci (czego nikomu nie zycze). Najgorsze jest to ze w moim zyciu spotkalam kiloro mlodych (przed 25 rokiem zycia) i dobrze wyedykowanych ludzi, ktorz widza samo zlo w in viro i nawet nie chca na ten remat romawiac bo to grzech i obraza ich morlanosci. Smutne ale prawdziwe. Jesyne co moge zrobic to modlic sie aby tacy ludzie nigdy nie dochlapali sie stanowisk ktore umozliwia im podejmowanie decyzji w tych sprawach.
Podziel się: