retiolandia ja dzisiaj mam 3 werkę i pomyśl sobie jak ja świruję!! Normalnie szał ciał!! Nawet myślę o relanium. A u mnie w biurowcu jakiś remont robią i śmierdzi na zmianę farbami, zaprawą, spawaniem i cięciem metalu a teraz to już nawet nie wiem czym bo ciężko odróżnić.
reklama
retiolandia
Fanka BB :)
no ale jeśłi druga wyszła Ci dobrze to czemu trzecia miałaby wyjść źle, zresztą nie do końca wiem po co jest trzecia weryfikacja.
retiolandia
nie może wyjść źle, przecież poprzednia wyszła dobrze i dwie kreski wczoraj wyszły, więc na pewno wyjdzie dobrze i będziesz pewna, że w ciąży jesteś, tak już paro pewna, a nie tak "trochę w ciąży" to sukces. Trzymam palce
retiolandia
aaa pomyłka testu nie robiłaś, ale testy sikaniowe są głupie i nigdy nie wychodzą dobrze przynajmniej mi.
lawendowy_sen
KrolowaFal, ja też się uśmiałam Może przy następnym teście zadbaj o oprawę muzyczną w postaci fanfarów, to będzie usatysfakcjonowany.
A dzisiejsza Twoja werka, to tylko formalność.
Ja poproszę całą masę fluidków, najlepiej wyślij mi kurierem, albo gołębiem pocztowym. Pocztą Polską lepiej nie, bo przesyłki długo idą, a ja dzisiaj zaczynam stymulację i fluidki potrzebne na gwałt.
A dzisiejsza Twoja werka, to tylko formalność.
Ja poproszę całą masę fluidków, najlepiej wyślij mi kurierem, albo gołębiem pocztowym. Pocztą Polską lepiej nie, bo przesyłki długo idą, a ja dzisiaj zaczynam stymulację i fluidki potrzebne na gwałt.
lawendowy_sen
Retiolandia, kciuki zaciśnięte za wysoką betę. Nic się nie martw, będzie dobrze.
reklama
lawendowy_sen
KrolowaFal, dzisiaj mi się śniła córeczka i cała rodzina wybierała dla niej imię. To może zostanę przy dziewczynce.
Chociaż nie jestem wybredna, co tam podeślesz, to będzie dobrze:-)
Chociaż nie jestem wybredna, co tam podeślesz, to będzie dobrze:-)
Podziel się: