Roxii , ja mieszkam w oławie , jak przyjedziesz w rodzinne strony to się odezwij , wypijemy jakiś soczek Pochodzę ze świętokrzyskiego , ale w oławie mieszkam chyba juz ok 5 lat (osiedle Sobieskiego) Trzymam za Ciebie kciuki
reklama
też zastanawiam sie nad innym lekarzem. Obecny po pierszej próbie ivf nieudanej (krótki protokół- 7 komórek wszystkie nieprawidłowe)zaproponował teraz długi protokół, ale boje się czy wytworze cokolwiek z tak niskim amh. Zaczełam brac tabletki anty ale jeszcze zastanawiam sie...
Elcia, Lawendowy Sen - u mnie wiedzą 2 koleżanki i siostra (łącznie ze swoimi połówkami) i tak szczerze to mogę powiedzieć, że wspiera nas tylko jedna z tych par, a najbardziej żałuję tego, że powiedziałam mojej siostrze . Jeśli będę podchodzić 2 raz to już na pewno jej o tym nie powiem.
illa niestety nie pomogę jeśli chodzi o długi protokół bo nigdy go nie maiłam i nie wiem tez czy on może coś zmienić jeśli chodzi o jakość komórek. ja miałam w czerwcu krótki protokół w innej klinice niż jestem obecnie i wychodowali mi tylko 2 marnej jakości zarodki a w obecnej klinice też przy krótkim protokole 9 zarodków A1, więc nie wiem czy to kwestia protokołu czy intensywności stymulacji oraz wiedzy i zaangażowania lekarzy. swoją drogą poczytaj o witaminkach i mikroelementach ktróre tutaj dziewczyny polecają zeby wyhodować super jajeczka. życzę pozytywnych myśli i owocnego działania.
Illa- ja szłam długim protokołem i stymulowałam się też w miarę dobrze bo miałam 12 pęcherzyków z czego pobrano 4 kumulusy, uzyskano 2 komórki i żadna nie była prawidłowa polecam Ci L-argininę z tego co wiem ma bardzo dobre działanie na komórki jajowe - sama też już ją biorę
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Taki, oto obrazek, znalazłam w necie. Czyż nie motywuje do działania?
Miłego dzionka Wan życzę.
Miłego dzionka Wan życzę.
Podziel się: