reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny juz jutro mam transfer boje sie nerwy mam! Dzwonili z kliniki i dali wskazówki jak sie przygotować na jutro! Po konsultacji akupuktura(fajna sprawa) trzymajcie kciuki

Elcia - Witaj :) - my się jeszcze nie znamy ale to nie oznacza,że nie mogę napisać kilka słów ;)))
Nerwy niestety są nieuniknione - to nieodłączny element naszego życia (szczególnie w tak ważnych dla nas chwilach). Mimo wszystko życzę spokoju w dniu jutrzejszym i owocnych 9 miesięcy :)))
Głowa do góry - będzie dobrze :)

Roxi - nie poddawaj się słonko w walce o upragnione maleństwo - ja cały czas mocno ale to bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki
również za te którym się nie udało - ale wiem,że w końcu nadejdzie dla Was ten upragniony dzień :)))

lawendowy sen - czytałam jakiś czas temu Twoją historię i powiem Ci tylko jedno - głęboko wierzę,że taka osoba jak Ty ujrzy oczy swego dziecka - tego Ci przeogromnie życzę.

onlyone,madzielanek,aniołeczek,gienek,marcikuk,madmax i wszystkie pozostałe dziewczyny gorąco pozdrawiam

Kaśka31 - masz rację świeżo upieczona mamusiu - odpoczywaj kiedy tylko możesz,bo okres macierzyństwa to co prawda przepiękny okres ale bywa też i wyczerpujący a musisz mieć siły dla swego synka :) Dbajcie o siebie

Lucy - Ty również dbaj mocno teraz o siebie i twoją malutką istotkę :)

Kochane,nie jestem w stanie napisać do wszystkich ale mocno Wam kibicuje nieustannie w tej ważnej jakże walce.
Za wszystkie udane pick upy,transfery mocno trzymam kciuki - przesyłam Wam pozytywne fluidki - niech Was nie opuszczają
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
***********************************************************************************
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
***********************************************************************************

aaaaaaaa
elala - i Ciebie kochana mocno pozdrawiam i wciąż myślę i wciąż kciuki zaciskam....... :*

Kochane kobietki, mimo nieciekawych wydarzeń w moim życiu, wciąż Wam kibicuję i wierzę, że się uda. Byłam na rozmowie w klinice. Zmiana leków, nowa stymulacja, nowy plan działania. Ciągnę się dalej z plecakiem pełnym nadziei. Już biorę pile, za dwa tygodnie będę wstrzykiwać tylko w brzuch. Potem punkcja i.... Trzymajmy się wiary, miłości i nadziei :))) Będziemy jeszcze trzymać w ramionach swoje maleństwa :))) Jakie to cudowne uczucie. Prawda?????

Last time, bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa. Obyś miała rację.

Elcia, doskonale Cię rozumiem. U mnie wie tylko rodzina. W pracy nie mogę powiedzieć. Znaczy mogę, tylko po co mi plotki. O, już widzę ich miny i czuję te spojrzenia na plecach. Suchej nitki by na mnie nie zostawili. Także uznałam, że nikt nie musi znać szczegółów.

Benle, za Ciebie też zaciskam kciuki. Masz rację, myśl o małej istotce potrafi odgonić wszystkie czarne chmury.

Wszystkim dziewczętom przesyłam garść pozytywnej energii. Musimy być dobrej myśli. A co nas nie zabije, to na pewno wzmocni. Czyż nie?!

Cześć dziewczyny :-). Dawno się nie odzywałam ale podczytywałam żeby być w miarę na bieżąco;-). Witam nowe koleżanki pozdrawiam zasiedziałe;-). za wszystkie przed stymylacją w trakcie , przed testowanie i przed usg i te szczęściary które już usłyszały serduszka swoich skarbów bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko biegło jak należy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
szczególnie te z was którym się już udało dają mi wiarę i nadzieję!!!!!
Mam pytanie do dziewczyn które stosowały refleksologię: czy pamiętacie jakie punkty na dłoniach lub stopach były stymulowane? pytam dlatego że mam w pracy dziewczynę która jest po rehabilitacji i miedzy innymi zajmuje się refleksologią ale chodzi mi o tą typową dla starających się a ona nie ma w tym temacie dośwaidczenia. za wskazówki serdecznie z góry dziekuję.

reklama
Cześć dziewczyny, witam nowe kolezanki :)

Ja również Was czytam na bieżąco, na razie siedze cicho w tle ale nadejdzie też czas na mnie:) U nas juz postanowione, zmieniamy klinike i na przełomie lutego/marca bedziemy podchodzic na nowo do programu:) Byc moze zmiana kliniki i lekarza będzie kluczem do sukcesu, moze inny lekarz dobierze tak leki , zeby sie udało. Zobaczymy. Jestem pełna nadziei i wiary, jak zawsze zresztą. Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!

Adus -> za Ciebie w sobotę bardzo mocno zaciśnięte kciuki, tym razem musi się udac:):):):)

Do góry