reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ilonka no co Ty?? hehe ale ten świat mały:-) kiedy sie przeprowadziłaś do Oławy?? Kurcze moze kiedys uda nam się spotkać w trójeczkę????;-)

reklama
Alfa - gratuluje serduszka!! ale to musi byc niesamowite uczucie!!

Dzis 2 doba po zaplodnieniu i dzwonili do nas z laboratorium bo tak poprosilismy w klinice. z 9 komorek bylo 7 dojrzalych zaplodnilo sie 6 z czego 5 jest klasy 4B a jedna 1B.. dobrze to wglada??oby dalej sie rozwijaly!! Zastanawia mnie fakt ze przy pierwszym podejsciu w dniu transferu 5 doba mialam podane 2 zarodki o klasie 1BB i jeden sie implantowal i rozwijal (tylko nie tam gdzie trzeba..) a tu w 2 dobie juz 5 z nich ma 4 , to chyba dobrze? jak to jest one beda jeszcze sie dzielic do doby bo nie orientuje sie w tym zabardzo...
jeszcze okazalo sie ze mam obrone mg w nasepny piatek dokladnie w dzien jak bede miec 2 werke, ktora juz cos powinna pokazac :szok: Ja chyba zwariuje!!!!! Calusy !!!!!!

Dziewczyny juz jutro mam transfer boje sie nerwy mam! Dzwonili z kliniki i dali wskazówki jak sie przygotować na jutro! Po konsultacji akupuktura(fajna sprawa) trzymajcie kciuki

Dziewczyny trzymam krzciuki za każdą z Was, za te co się stymulują, testują i te które tak jak ja oczekują swojej dzidzi.
Elcia trzymam krzciuki za Twój transfer
Aduś trzymam krzciuki również za Twoją obronę mgr, grunt do pozytywne nastawienie.
Ja wg lekarzy byłam beznadziejnym przypadkiem a podobno w niektórych krajach takiej kobitce jak ja odmawiają in vitro, ze wzg na wagę ponad 100kg :( ale widzicie udało się, więc trzeba wierzyć w cuda bo naprawdę istnieją.

Elcia - to trzymam kciuki :)))) Idzie podobnie.. Ja mam transfer w sobote tez poprzedzony aku i po tez aku :tak: Cos szczegolnego ci mowili co do wskazan przed transferowych?

Elcia powodzenia na transferze. Nie ma co sie stresowac. Uwierz potem bedzie wiecej powodow do stresu;-)
Alfa uslyszalas chyba najpieknieszy dzwiek, ktory jest marzeniem dla kazdej z nas:)jestes Szczesciara:-)ciesze sie bardzo i zycze powodzenia

Elcia i ja trzymam kciuki za jutro! i Aduś16 za sobote! ... po przeczytaniu postów o akupunkturze myślę o niej, jutro poszukam w Olsztynie ... bardzo nie lubie igieł - czy akupunktura sprawia ból? chodzi mi o te igiełki?

reklama
hej dziewczyny Widze że dziś tematem przewodnim jest stresss.... więc ja się dołączam do stresoholiczek :szok: Jutro mamy miec telefon z laboratorium i dowiemy sie ile komoreczek sie zaplodnilo i jak sie rozwijaja! ja chyba zwariowalam bo wszystko widze w czarnych kolorach :confused2: szkoda ze nie mozna jakos przespac tego czasu i obudzic sie po weryfikacjach i uslyszec dobre wieści od M :-) A jak tak nie wiele pragne, chociaz jeden zdowy zarodeczek ktory na zawsze zostanie ze mna... czy to tak wiele?? dziewczyny mysle sobie co jeszcze moze pomoc zarodkom poza toną leków, akupunktura, nacięciem otoczki.. aspiryne bralyscie? Kurcze mam od paru dni kaszel, juz teraz takie ostatki suchego kaszlu... myslicie ze to moze zaszkodzic?

Kochana,nie ma nic gorszego jak STRESSSSSS. Więc nigdzie mi się nie dołączaj ;),tylko zacznij myśleć pozytywnie,bo od naszych myśli i nastawienia WIELE zależy :))))
Jeśli uwierzysz w swoje kochane zarodki,to i one uwierzą w CIEBIE!!!!!! - i tak masz od teraz myśleć!!! No ;)
Kaszlem absolutnie się nie przejmuj - on nic złego nie zdziała ;))
Trzymam kciuki :)

Do góry