reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magdusia...tu jest napisane "W niektórych sytuacjach można przeprowadzić transfer w piątej dobie po punkcji, kiedy zarodek osiąga stadium blastocysty. Podanie zarodka w tym stadium może znacząco zwiększyć szansę na ciążę, dlatego często podaje się tylko jedną blastocystę"
to ja bym wolala jednak zaczekac...skoro sa wieksze szanse w 5 dobie...

ciekawe gdzie jest lolitka moze juz urodzila:-)

Ostatnia edycja:
milaa - pewnie ze zrobiłam. Wyszedł pozytywny. Tak jak wczoraj ta kreska jest widoczna ale słaba. Ale co tam ważne ze jest. Kolejny test zrobię za parę dni, a w przyszłym tygodniu wybiorę się do lekarza.

Witajcie, wlasnie dzwonil do mnie doktor. Zaplodnilo sie 9 komorek. Jutro bedzie dzwonil co dalej, powiedzial, ze zalezy jak sie beda dzielily - transfer albo w czwartek albo w sobote.

reklama
marcikiuk a może będą buźniaki że tak szybko ci wyszedł test:-) trzymam kciuki:-)
ewa ooooooo 9 komórek trzymam kciuki żeby ładnie się dzieliły:tak:
ja dziewczyny miałam podane zarodki w piątej dobie ale w mojej kliniece robią tak że jak jest mało zapłodnionych komórek np:3 to podają w trzeciej dobie a jeżeli jest dużo to można zaryzykować i poczekać do stadium blastocysty i tak ja miałm12 zapłodnionych komórek ale tylko 3 doszły do stadium blastocysty:szok: pozostałe przestwały się dzielić.

Ostatnia edycja:
Do góry