reklama
dosc sporo swojego czasu czytalam na temat, teraz, poniewaz sie martwisz znalazlam cos takiego
•• Rezerwa jajnikowa – informacje i normy •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności (In Vitro)
jak wiec sie przekonasz jestes w dobrej normie
•• Rezerwa jajnikowa – informacje i normy •• Nieplodnosc.pl - Wszystko na temat niepłodności i bezpłodności (In Vitro)
jak wiec sie przekonasz jestes w dobrej normie
milaa - z tego co się orientuje to masz dobry wynik, każdy powyżej 1 jest dobry. Wiec u ciebie jest dobrze
ika9 - u mnie kreska slaba ale widoczna, powtórz test za pare dni, nie martw sie to jeszcze wcześnie jest. głowa do góry wierze ze i tobie się uda.
Meg - na macice go brałam :-) miała się w niej pojawić jakaś linia przez która wprowadzali zarodki. A ty w PL czy w UK podchodzisz?
ika9 - u mnie kreska slaba ale widoczna, powtórz test za pare dni, nie martw sie to jeszcze wcześnie jest. głowa do góry wierze ze i tobie się uda.
Meg - na macice go brałam :-) miała się w niej pojawić jakaś linia przez która wprowadzali zarodki. A ty w PL czy w UK podchodzisz?
lilonka
Smerfikowa mama
milaa Amh powżej 8 może oznaczać pco. Może ale nie musi. Ale to musi ocenić lekarz.
Ja robiłam to badanie aż 3 razy bo mimo, ze mam tylko 30 lat to mam rezerwę jajnikowa co niby świadczy o zbliżającej menopauzie. Moj wynik był raz 0,2 a drugi raz 0,4. Tak wiec masakra a in vitro mimo małych szans udało się za 1 razem.podbijam, bo sie stresuje..AMH 8,9 moze ktos wie czy to dobrze czy zle?
Twój wynik z tego co przed chwila wyczytałam może świadczyć o zespole policystycznych jajnikow bo norma jest od 1-3 a od 3 policystyczne... A poniżej 1 to rezerwa. Musisz udać się do lekarza i pewnie on ci powie tak naprawdę co oznacza tak wysoki poziom.
AMH | abcZdrowie.pl
Miliaa wydaje mi się,że wynik masz dość wysoki a w jakich to jednostkach? Kochana a może ty jesteś w ciąży ? W każdym bądź razie lepiej mieć wyższy wynik niż niższy. Lola216-ja również mam słaby wynik AMH, mimo 28 lat wyniki 1.9 i strasznie się boję czy coś wyhoduje. Jestem przed pierwszym ICSI. Marcikuk- Serdecznie gratuluję pozytywnego wyniku
PCO to raczej nie, bo mam endometrioze, wiec chyba jedno wyklucza drugie...
norme jakas podala mi babka w Gamecie 2-7 jednostek, ale nie podala jakie...
wiec w sumie mam nieznacznie ponad norme...
przy PCO podobno wynik jest 4 krotnie wyzszy od tych norm podanych...
juz niedlugo wizyta to wszystkiego sie dowiem...:-)
dzieki dziewczyny:-)
norme jakas podala mi babka w Gamecie 2-7 jednostek, ale nie podala jakie...
wiec w sumie mam nieznacznie ponad norme...
przy PCO podobno wynik jest 4 krotnie wyzszy od tych norm podanych...
juz niedlugo wizyta to wszystkiego sie dowiem...:-)
dzieki dziewczyny:-)
Ostatnia edycja:
reklama
A ja wlasnie zaliczylam wymioty fajnie rano test pozytywny a wieczorem już wymioty. Ale tez miałam dzisiaj dzień pełen emocji i płaczu, głowa mnie rozbolała to może dlatego. Zobaczymy w najbliższych dniach. Siostra mi wyczytała w swojej magicznej książeczce ze mdłości i wymioty mogą być spowodowane wysokim stężeniem hormonu hcg :-)
Podziel się: