reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ika...no tak tylko ta norma to podana jest do FSH...no ale przeczytalam, ze jak wyzsze ale nie za bardzo to dobrze...bo wtedy chyba dobra ilosc pecherzykow bede w stanie wyprodukowac:-) uf..

milaa - z tego co się orientuje to masz dobry wynik, każdy powyżej 1 jest dobry. Wiec u ciebie jest dobrze:)

ika9 - u mnie kreska slaba ale widoczna, powtórz test za pare dni, nie martw sie to jeszcze wcześnie jest. głowa do góry wierze ze i tobie się uda.

Meg - na macice go brałam :-) miała się w niej pojawić jakaś linia przez która wprowadzali zarodki. A ty w PL czy w UK podchodzisz?

podbijam, bo sie stresuje..AMH 8,9 moze ktos wie czy to dobrze czy zle?
Ja robiłam to badanie aż 3 razy bo mimo, ze mam tylko 30 lat to mam rezerwę jajnikowa co niby świadczy o zbliżającej menopauzie. Moj wynik był raz 0,2 a drugi raz 0,4. Tak wiec masakra a in vitro mimo małych szans udało się za 1 razem.
Twój wynik z tego co przed chwila wyczytałam może świadczyć o zespole policystycznych jajnikow bo norma jest od 1-3 a od 3 policystyczne... A poniżej 1 to rezerwa. Musisz udać się do lekarza i pewnie on ci powie tak naprawdę co oznacza tak wysoki poziom.
AMH | abcZdrowie.pl

Miliaa wydaje mi się,że wynik masz dość wysoki a w jakich to jednostkach? Kochana a może ty jesteś w ciąży ? W każdym bądź razie lepiej mieć wyższy wynik niż niższy. Lola216-ja również mam słaby wynik AMH, mimo 28 lat wyniki 1.9 i strasznie się boję czy coś wyhoduje. Jestem przed pierwszym ICSI. Marcikuk- Serdecznie gratuluję pozytywnego wyniku:)

PCO to raczej nie, bo mam endometrioze, wiec chyba jedno wyklucza drugie...
norme jakas podala mi babka w Gamecie 2-7 jednostek, ale nie podala jakie...
wiec w sumie mam nieznacznie ponad norme...
przy PCO podobno wynik jest 4 krotnie wyzszy od tych norm podanych...
juz niedlugo wizyta to wszystkiego sie dowiem...:-)
dzieki dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
wiecie co mi lekrz nigdy w sumie nie mowi o takich wynikach tylko jak cos nie tak to mowi :) wiec sie staram nie martwic D:

reklama
A ja wlasnie zaliczylam wymioty:) fajnie rano test pozytywny a wieczorem już wymioty. Ale tez miałam dzisiaj dzień pełen emocji i płaczu, głowa mnie rozbolała to może dlatego. Zobaczymy w najbliższych dniach. Siostra mi wyczytała w swojej magicznej książeczce ze mdłości i wymioty mogą być spowodowane wysokim stężeniem hormonu hcg :-)

Do góry