reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny. Dziekuje jestescie kochane:)
Ja naprawde gleboko wierze , wrecz jestem przekonana, ze kazdej z Was w koncu sie uda i bedziecie szczesliwymi mamami:) tylko sie nie poddawajcie choc wiem jakie to jest trudne . Mysle, ze u nas tez duzy wplyw ma psychika.

reklama
lola216 powiem ci ze ja mialam na 90% udane in vitro i w sumie bylam na 99% przekonanan ze nam sie uda bo komu jak nie nam , caly czas se wmawialam ze jak mam 20 lat jestem zdrowa meza sperma super sie rozmrozila to jak moze nam sie nie udac ? a jednak to jak loteria jednym sie udaje innym nie :/(

Dokładnie to jest loteria. Są osoby z super wynikami i sie nie udaje a są osoby takie jak ja i Moj maz oboje mamy kiepskie wyniki i sue udało. Dlatego na każdego przyjdzie pora i każdemu sie uda. Jestem tego pewna.

sylha lola mega gratulacje!!:)
Anioleczek nie zalamuj sie...bedzie dobrze!wiosna idzie i wtedy s apodobno najwieksze szanse hihi:-)

hope 71 dziekuje:)swoja droga nie dziwie sie ze zmienilas klinika co za teksty! tych lekarzy...moze jeszze dodali ze obwniasz niemiecka slaba sperme:-D

sylha wiedzialam, ze beda blizniaki:))
nie pamietam jakie mialam bobaski:)) ale wczesnie jest jeszcze wiec sie nie stresuj:))
ja teraz panikuje bo w pt bede miala to glowne usg i bedzie mierzyl, badal czy jest z bobabasami ok

Palu- twoje dzidziole to już pewnie byki:-D i na pewno będzie wszystko dobrze!!!!!!!!&&&&&&&&&&& A tak w ogóle jak się czujesz?!?!?!Widać Ci już brzusio?!?!?!?
Wiesz trochę się naczytałam i ma jeszcze w domu książkę życie przed narodzinami- świetna jest, tydzień po tygodniu wszystko opisane ze zdjęciami 3D- nieziemski widok!!!!!!!:-D
A najdziewniejsze jest to, że wiek ciąży pasuje do suwaczka, ale pęcherzyki wyglądają na tydzień starsze- co wiadomo jest nierealne!!!!Niby nie ma co panikować, bo jest wcześnie, ale są dziewczyny, które w tym samym czasie miały bąbelki po 2 i 3mm. Echhh mam nadzieję, że w następny wtorek usłyszę serduszka!!!!:zawstydzona/y:

sylha caly czas mnie muli ale daje rade. Ksiazke i plyty dvd z cwiczeniami kupie sobie po tym glownym usg. Bo i tak sie martwie:))

bulka robilas test? qrcze ja bym nie wytrzymala tyle co ty hehe ja do 7dpt wytrzymalam:)

Cześc dziewczęta w ten piękny słoneczny poranek:)Nie zrobiłam testu:(okresu tez nie, u mnie w organiźmie nastała dziwna cisza której sie boje:(Za to ja jestem tak nerwowa od 4 dni że wszystkich bym pozabijała. Boję sie ze to objawy @ i że dupa blada z tego;(Jutro musze zrobić test ylko nie wiem czy sie odważę, mam jutro dwa spotkania o pracę i dobrze jak bym wiedziała co dalej, zreszta taki silny stres na rozmowach kwalifikacyjnych raczej nie wpływa dobrze na moją psyche:(Jestem w kropce bo przeczucia mam marne ale póki okresu nie ma to szansa jest(z tego wszystkiego dziewczyny wczoraj zamiast luteinę dowcipnie zaaplikować to ja polknęląm:szok:bo wydawało mi się że to dupek:(Stwierdziłam ze to pierwszy objaw głupawki ale uśmialiśmy sie strasznie, dobrze że nic mi nie było...;)Wszystkim zaciążonym kobietkom życzę spokoju i dbajcie o siebie , lece na wiosenny spacerek dobrze mi to zrobi wam też:)Trzymam kciukasy za resztę, musimy się mocno trzymać tyle nam zostało:)Pozdrawiam

reklama
Cześć Bulka- życzę Ci jutro 2 grubych kresek i wysokiej bety:) Jestes bardzo cierpliwa, ze nie zrobilas wczesniej testu. Ja nie wytrzymalam i juz w 9dpt robiłam:) trzymam kciuki . Pisz od razu ...

Do góry