hope jaki jest koszt w czechach?i w jakiej klinice bylas?moglabys mi wyslac linka?dziekuje z gory?
czesc minie2011 klinika nazywa sie natalart i miesci sie w Pilsen, wystarczy ze wrzucisz to w google, ja bylam u Rokyty-super gosc, takie sloneczko i mega pozytywna energia, co do cen to prawde mowiac nie wiem bo maz wszysto placil no i bylo to ponad 2 lata temu, ale wiem ze baaaaaardzo taniej niz w niemczech to nie wychodzi tym bardziej ze nie ma dofinansowania ale na pewno leki sa o wiele tansze i wszystkie zastrzyki tam kupowalismy a potem w niemczech placilam za progynova21 bo te na podtrzymanie dostawalam za darmo od mojego niemieckiego gina, dla mnie decydujaca byla atmosfera, moze i nie jest to klinika jak w niemczech ze rzezby stoja na korytarzu i gabinety wypasione-przypomina troche slynny serial z komuny-szpital na peryferiach
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
sylha gratuluje dueciku i nie wydziwiaj! maluchy sa takie duze jakie maja byc i nie ma co porownywac z singlami
Ostatnia edycja: