reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witajcie:-)
Bułka skoro były plamienia wczesniej i ta małpa @ się nie rozkręciła, to dobry znak-czekamy cierpliwie razem z Tobą na wynik
Sylha ja też duzo spałam na początku i nie miałam sił-oby do 2 trymestru:-Di mam nadzieje, że wszystko minie i bedziesz miała dużo energii

reklama
dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to jest z rozmrazaniem zarodkow ? czy moze byc ze wszytskie np, sie nie rozmroza czy cos takiego ? jak to wogole wyglada ?

Zuzanka81, ja jestem już po dwóch wizytach w InviMedzie w Gdyni i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni! Niedługo zaczynam stymulację i zobaczymy....:)Ale jeśli chodzi o klinikę, to jest kameralnie, obsługa bardzo miła, pan doktor jest bardzo sympatyczny, pierwsza wizyta trwała dość długo i nie miałam poczucia, żeby się śpieszył:) Podejście do pacjenta oceniam na bardzo wysokie, profesjonalizm również. Tak w ogóle trafiłam do Invimedu przez przyjaciółkę, czytałam też na forach co inni o niej mówią. na Facebooku znalazłam ich stronę, dopiero zaczynają, ale wrzucają tam ciekawe artukuły i informacje, tu link:
In Vitro z Sukcesem - Zdrowie/Medyczne/Apteka - Gdynia, Poland | Facebook
3maj się i powodzenia!:)

Madgusia- hehe oby, bo normalnie czuję się wypompowana na maxa :baffled:
Bulka- a długo jeszcze?!?!?!?!
Adnieszka - powodzenia, obyś szybko zaciążyła :-)

aha to tez torche wam zeszlo :) jak cie szujesz przyszla mamcio lepiej mow :D ja kurcze juz przezywam rozmrazanie hehehe

hej dziewczyny,
długo mnie nie było na forum, czasami Was podczytywałam, ale nie miałam weny do pisania :)
We wtorek miałam laparoskopie, usuneli mi jajowody i jak to powiedział lekarz mam przygotowany brzuszek na dzidziusia :) Minął prawie tydzień, czuje sie juz lepiej no i zaczynam myśleć powoli o wizycie w klinice.
Wstępnie wybraliśmy Invimed w Warszawie, jeszcze nie byliśmy na wizycie, myslę, że wybierzemy sie za około miesiąc.
tak bardzo się martwię, tyle przeszłam (choć wiem, że niektóre z Was przeszły duuuużo więcej) to jednak dla każdej z nas nasze przeżycie, które nas dotykają są najważniejsze często bardzo bolesne...
Cały czas się zastanawiam nad jednym, mianowicie jesli wszystko się uda to czy podać sobie jeden zarodek czy dwa.. ale chyba zdecydujemy się na jeden, bo strasznie boję się ciąży bliźniaczej, tzn. nie o to że sobie nie dam rady z dójką dzieci, ale powikłań...
I proszę Was jeszcze o jedno, jakbyscie mogły mi w skrócie napisać co jeść i co zażywać żeby zwiększyć szansę na prawidłową ciążę? Kiedyś czytałam że już pisałyście, ale tyle jest stron... Zaczęłam brać kwas foliowy, ale pamiętam że pisałyście coś o orzechach?
Ale się rozpisałam...:zawstydzona/y:
Pozdrawiam

reklama
katee82- wiesz co ja mam za soba nieudane icis i teraz postanowilam zrobic wszytsko zeby se udalo :) lykam femibion, witaminy Bkompleks zwykle witaminy, gingseng jem pistacje ppije sok marchwoiowy i pije ziola, z lisci malin, lisci pokrzywy i lisci czerwonej konieczyny , no i w maju sie okaze czy cos pomoglo czy nie :)

Do góry