reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lola- mnie zawsze na gardło pomaga tantum verde w sprayu- możesz go używać teraz, jest jeszcze jego polski odpowiednik hascosept- też mi pomaga a i jeszcze zrób sobie płukankę wody z solą- też pomaga

Mnie zaś z kolei mdli od wczoraj i do południa to ledwo coś wciągnę, żeby nie latać z pustym żołądkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki. zaniedbałam czytanie tego wątku, ale postaram się nadrobić zaległości. Z miejsca gratuluję wszystkim szczęściarom którym się udało i trzymam kciuki za całą resztę:)
w mojej sprawie na razie bez większych zmian. Zmieniliśmy jednak zdanie z adopcji zarodka zdecydowaliśmy się na IFV z komórką dawczyni. i w związku z tym mam do was pytanie: Zdążyłam się już zorientować jak wygląda cała procedura, ale nie wiem jeszcze najważniejszej rzeczy- jak to wygląda od strony finansowej? Jest mi któraś w stanie powiedzieć ile to wszystko kosztuje? tak orientacyjnie lub może któraś wie jak wygląda to w gravicie w łodzi??? liczę na waszą odp. pozdrawiam

Witam wszystkie panie :-)
Jestem tutaj nowa choć poczytuje Was za krzaków. Odebrałam wynik mojego AMH-0.9 Zastanawiam się czy przy takim wyniku ivf ma jakiś sens ????
Pozdrawiam :tak:

Witam wszystkie panie :-)
Jestem tutaj nowa choć poczytuje Was za krzaków. Odebrałam wynik mojego AMH-0.9 Zastanawiam się czy przy takim wyniku ivf ma jakiś sens ????
Pozdrawiam :tak:

Nie wiem czy czytalas ale właśnie pisałam niedawno o tym ze moj wynik Amh to 0,4 a nawet raz wyszło ze 0,2 i zaszlam w ciaze za 1 podejściem :) Dodam tez , ze 2 lata temu byłam w naturalnej ciazy w 1 cyklu starań ale niestety poronilam. Wtedy okazało sie po roku starań , ze Moj maz ma do tego kiepskie nasienie.
Ja miałam długi protokół choc na poczatku miał byc krótki bo zazwyczaj wyniki Fsh i Lh miałam całkiem ok ale w dniu kiedy miałam rozpocząć krótki protokół okazało sie, ze wynik Fsh wysoki i lekarz zmienił mi protokół na długi. Brałam naprawdę duża dawkę hormonów i komórek miałam mało ale udało sie .... Oczywiście na tym etapie ciazy wszystko moze sie wydarzyć ale to tak jak u każdego nawet bez in vitro. Tak wiec myśle, ze powinnas jak najszybciej rozpocząć przygotowania.

Ostatnia edycja:
Ja podchodziłam w Gamecie w łodzi.

Jak się nie udało to od razu pomyślałam o zmianie kliniki (zwłaszcza, ze ja do Łodzi mam prawie 300km) Jak ciśnienie opadło stwierdziłam jednak, że zostanę .....
Nowa klinika, nowi lekarze, od nowa wszystkie badania....
A w gamecie jest na prawdę bardzo miła atmosfera.... wierzę, że kiedyś mi się uda i im się uda :)

sylha nic nie przybralam bo jak odstawilam dupka to juz mi lepiej. Bo od dupka chce sie jesc i bylo mi strasznie niedobrze i wymiotowalam. biore lutke i jest good. Nie mam zadnych objawow tylko mi slabo czasem. Dobrze, ze gin mi zaproponowal odstawienie tego bo bym padla

bulka6 teraz Ci sie uda bedzie dobrze:) bol krzyza to dobra oznaka i brazowe plamienie tez:))
tez uwazam, ze doktor Z. jest fajny:) jestem z niego zadowolona

reklama
Do góry