reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zuzanka81- bede miec criotransfer bo mam jeszzce 3 mrozaki :) bede podchodzic w mojej klinice gdzie moje maluchy sa zamrozone:) do polski nam sie nie oplaca bo za drogo by nas wynioslo przewiezienie meza spermy tam wiec zostajemy tutaj :) a po drugie nie mialabym jak jezdzic do polski na wyniki badania i to wszytsko , bo dosc zadko jezdzimy :) a jak u ciebie ?:)

Zgredzik - gratuluje i to podwójnie

Kurcze tak sie zastanawiam, bo tez będą mi podawac dwa zarodki, bo to zwieksza szanse na udany transfer, ale co my zrobimy jak oba sie zadomowią :rofl2:

Mały sajgonik będzie...

Dziewczyny wzięłam rano 1 tabletkę tego Lutinusa i brzuch mnie boli ehhh ale dam rade... czym jest cmienie brzucha w porównianiu z porodem :-D

Roxi daj znać co tam u ciebie biedulko.

Joweg to juz malutki kroczek na przód.

Pozdrawiam i samych dobrych wieści tu czekam...

zuzanka81- bede miec criotransfer bo mam jeszzce 3 mrozaki :) bede podchodzic w mojej klinice gdzie moje maluchy sa zamrozone:) do polski nam sie nie oplaca bo za drogo by nas wynioslo przewiezienie meza spermy tam wiec zostajemy tutaj :) a po drugie nie mialabym jak jezdzic do polski na wyniki badania i to wszytsko , bo dosc zadko jezdzimy :) a jak u ciebie ?:)

no to logiczne ,zresztą chyba u Was w D jest dużo lepiej ;-) no to trzymam kciuki za dobry cykl ...
a u mnie kochana nic na razie ,teraz zaczynam badania na nowo i chcemy po wakacjach podejść do kolejnego zabiegu bo u mnie już mrozaczków brak miałam 6 dwa ,wzięłam w marcu później we wrześniu a 2 nie przeżyły rozmrażania :wściekła/y::no: i on nowa zaczynamy i widzisz niby wszystko dobrze u Nas i d....a z naturalnymi cyklami.!!!:wściekła/y:

Joweg piątek niby nie daleko, ale dla mnie te 2 dni będą sie dłużyć no nie wspomne o tych 2 tyg do testowania... ale pewnie polece na bete prędzej tak koło 12 dpt prędzej nie ma sensu.

zuzank81- un nas tez jak najbardziej okej meza sperma supoerr , ja niby okej i mloda a jednka , chcemy tak w maju transfer :)

ania79Z.- ja nei dotrwalam bety niestety :(

moze hehe :) oby a jak sie nie uda to bede znowu podchodzic , tak czy siak bedemusiala to pare razy prezzywac bo chcemy miec 3 dzieci wiec minimum jeszcze 3 razy :p

reklama
ANia- a iludniowe będziesz miała zarodeczki?!?!?!?Ja miałam 5dniowe i właściwie już w 6dpt mi pokazało cień cienia na teście a w 9dpt betkę 223:-).

Zgerdzik- faktycznie jak przeliczyłam ile dni miały w sumie zarodeczki to wychodzi, że betka właściwie na tym samym poziomie, ale wydaję mi się, że lekarz też może na razie nic nie gadał, bo tak jak pisałaś twój jeden maluszek był o wiele mniejszy a i czytałam też, że na tym etapie może się 1 wchłonąć, ale jestem dobrej myśli :-)

Do góry