reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ala - bardzo mi przykro , że się nie udało. Ale widzę , że masz dobre podejście. Wszystko będzie dobrze.
U mnie z podejściem do crio było tak , że w październiku miałam icsi , potem od 1 @ dostałam tabletki anty
na 1 cykl i pochodziłam w grudniu. Miałam jeszcze lek progynova i jeszcze coś na prawidłowe endo.
Mi lekarka mówiła , że do crio najważniejsze jest endo i poziom tsh ok 1,1.
Więc jak widzisz nie ma regóły , poprostu zapytaj się lekarza co jego zdaniem jest lepsze.
On Cię bada i widzi jak wszystko wygląda.

Ostatnia edycja:
Dzieki za podpowiedzi, dzis przypelzla @ i juz mam na jutro wizyte na 7:20 wiec sie wszystkiego dowiem, chcialabym juz teraz jak moge.
Skami - super!!!
Sylha - a ty kobietko jeszcze spokojna? i tak trzymaj nie warjuj tak jak my:)

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :-)
Sylha - Jak sie czujesz po transferze ?? Ile zarodkow Tobie podali i zamrozili ??? Trzymam kciuki aby pozostaly z Toba przez nablizsze 9 miesiecy.:-)
Ala 36 - Zbieraj sily do criotransferu :-)

Moze i zabobon z tym plasterkiem ale nie zaszkodzi hihi ja nakleiłam 3 odrazu po wyjsciu bo 3 zarodki hehe i do dzisiaj mam 1 dbam o niego jak sie odkleja to go przyklejam innym hehe i niech bedzie. i betka rośnie a ja mam odpoczynek 2 tygodnie hehe musze odpoczywac.

Sakmi1, odpoczywaj i dbaj o siebie i fasolke :tak:

A ja mam do Was takie pytanie: Jakie mialyscie robione badania, Wy i wasz mezczyzna przed ICSI-IMSI? Pytam bo wyczytalam,ze robi sie badanie genetyczne spermy ale nie wiem co sie do tego kwalifikuje. Moj Maz ma asthenozoospermie, teratozoospermie. Myslicie ,ze powinnien miec genetycznie sprawdzone plemniczki?

Ostatnia edycja:
agapl - nie musisz miec badan genet jesli u was w rodzinie nie ma podwyzszonego ryzyka. ponadto te badania nic nie wnosza do sprawy - jedynie bulisz kase i moze sie dowiesz ze masz podwyzsozne ryzyko. a jesli masz to i tak nic z tym nie mozesz zrobic

reklama
Do góry