reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sylha to trzymamy kciuki do testowania:)) mi kreska w 7dpt i to wieczorem wyszla 5dniowych blastkow:)) i beta 341 w 8dpt:)) nie moglam dluzej wytrzymac z czekaniem:))

reklama
Trzymam kciuki do testowania dla wszystkich przyszlych mam.Ja sobie zamowilam sprzeciora do sluchania tetna dziecka bo tutaj to opieka jest dziwna a ja chce miec wszystko pod katrola.Moja szwagierka tutaj wypozyczala ale koszty sa spore wiec ja postanowilam kupic az jestm ciekawa.:-)

palu-daj jutro koniecznie znac po usg jak tam twoje blizniaki.bardzo jestem ciekawa,bo sama mam usg za 3tyg.i chyba juz poznam plec jak wszystko bedzie ok.jak sie czujesz?
kaska-jak widze to u was przyszle mamy musza same dzialac na wlasna reke.

Palu- mi embriolog powiedziała (mam to zresztą na piśmie), że mam robić betę 2 i 5 marca, testów nie mam robić, bo nie są takie wiarygodne- no to my z M co po opuszczeniu kliniki?!?!?Do apteki po testy:-p:-p:-p:-p:-p- a pewnie, że mam zamiar testować, rzecież jajco do następnego piątku zniosę.
Dostałam 55% szans na powodzenie- super, no ale jeszcze jest 45......także uff najgorsze się zaczęło

wiolka5 azebys wiedziala ja mialam jedno usg w 8 tygodniu i tyle teaz czekam na wizyte u poloznej na rozmowe i zalozenie kary ciazowej a wizyte mam dopiero 8 marca wiec sama widzisz trzeba sobie jakos radzic.

dam Wam znac jutro co tam...a u mnie to mnie muli caly czas.. ciagle jestem gloda w tez malo jem bo nie moge.. mieszam wszystko bleee..........
juz mam dosc brania tej luteiny dowcipnie...;/ dupka moge ale to ciekniecie caly czas. Ciekawe do kiedy bede musiala to brac jak jestem na cyklu bezowu i nie mam cialka zoltego w jajniku co produkuje ten progesteron;/

Palu- nie wiem jak to w Twoim wypadku skoro nie masz owu, ja wszystko normalnie i mi powiedział, że tak do 12 tygodnia-ale się jeszcze okaże....

sylha...z takim pozytywnym nastawieniem to na pewno ci sie uda, ja w to wierze!:tak: samospelniajace sie proroctwo niech dziala! zaciskam kciukasy &&&& i bede trzymac az do testowania!!
palu...jutro za ciebie &&&&&&& czekamy z niecierpliwoscia na zdjecie maluszkow...!

Sylha to super że Twoje dwa bębelki sa już z Tobą, trzymam mocno kciuki zeby oba się zagnieździły, dbaj o siebie:-)
Palu powodzenia jutro na usg, czekam na zdjęcie bąbelków;-)

reklama
No i wyglada na to ze wszystkie obawy sie sprawdzily. Dolaczylam do grona nieudanych IVFow :-(
POdczas stymulacji ktora trwala 3 dni dluzej niz standardowo, wyprodukowalam jednej pecherzyk. KOmorka byla, dojrzala, ale dzis rano dostalam telefon ze sie nie podzielila. Punkcja byla wczoraj :-(
Maja jeszcze jutro sprawdzic, ale szanse marne. Juz sie nie podzieli....

Do góry