reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ala - bardzo mi przykro , że się nie udało. Ale widzę , że masz dobre podejście. Wszystko będzie dobrze.
U mnie z podejściem do crio było tak , że w październiku miałam icsi , potem od 1 @ dostałam tabletki anty
na 1 cykl i pochodziłam w grudniu. Miałam jeszcze lek progynova i jeszcze coś na prawidłowe endo.
Mi lekarka mówiła , że do crio najważniejsze jest endo i poziom tsh ok 1,1.
Więc jak widzisz nie ma regóły , poprostu zapytaj się lekarza co jego zdaniem jest lepsze.
On Cię bada i widzi jak wszystko wygląda.

Ostatnia edycja:
Dzieki za podpowiedzi, dzis przypelzla @ i juz mam na jutro wizyte na 7:20 wiec sie wszystkiego dowiem, chcialabym juz teraz jak moge.
Skami - super!!!
Sylha - a ty kobietko jeszcze spokojna? i tak trzymaj nie warjuj tak jak my:)

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :-)
Sylha - Jak sie czujesz po transferze ?? Ile zarodkow Tobie podali i zamrozili ??? Trzymam kciuki aby pozostaly z Toba przez nablizsze 9 miesiecy.:-)
Ala 36 - Zbieraj sily do criotransferu :-)

Moze i zabobon z tym plasterkiem ale nie zaszkodzi hihi ja nakleiłam 3 odrazu po wyjsciu bo 3 zarodki hehe i do dzisiaj mam 1 dbam o niego jak sie odkleja to go przyklejam innym hehe i niech bedzie. i betka rośnie a ja mam odpoczynek 2 tygodnie hehe musze odpoczywac.

Sakmi1, odpoczywaj i dbaj o siebie i fasolke :tak:

A ja mam do Was takie pytanie: Jakie mialyscie robione badania, Wy i wasz mezczyzna przed ICSI-IMSI? Pytam bo wyczytalam,ze robi sie badanie genetyczne spermy ale nie wiem co sie do tego kwalifikuje. Moj Maz ma asthenozoospermie, teratozoospermie. Myslicie ,ze powinnien miec genetycznie sprawdzone plemniczki?

Ostatnia edycja:
agapl - nie musisz miec badan genet jesli u was w rodzinie nie ma podwyzszonego ryzyka. ponadto te badania nic nie wnosza do sprawy - jedynie bulisz kase i moze sie dowiesz ze masz podwyzsozne ryzyko. a jesli masz to i tak nic z tym nie mozesz zrobic

reklama
Do góry