reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - Kochana ty sie jeszcze nie zalamuj i czekaj, nie warto tracic nadzieji!!!!
Palu - wynik juz jest, niestety nie wyszlo...
Sylha - ty jutro kochaniutka z babelkami wrucisz?
Kazali mi poczakac do pierwszego dnia obfitej miesiaczki i zglosic sie na termin, sama moge wybrac czy teraz, albo czy odczekac. W zwiazku z tym mam wielka prosbe do was, bo jestescie wiecej doswiadczone, mam odczekac czy isc teraz??? Robi to jakas roznice?

Ostatnia edycja:
reklama
hej dawno mnie tu nie bylo:(
my znow jestesmy w trakcie ICSI..jutro USG i decyzja czy w piatek punkcja ...
musze was zaraz doczytac troche:)
od wrzesnia minelo troche czasu;)

ale widze znajome nicki Lolitka czy ja ci juz gratulowalam?!!!rety jak ty popedzilas z ICSi wow..ja strasznie dlugo czekalam na @ po depocie...i dlatego wszystko sie przeciagnelo;)
Sylla, ciebie tez pamietam...
Pozdrawiam Minie

Ostatnia edycja:
Roxi kochana jeszcze się nie poddawaj-tulę mocno
Jo.M racja trzeba walczyć do skutku, bo pieniądze nie zastapią tak długo wyczekiwanego marzenia-trzymam kciuki za Twoje dalsze dzialania
Minie2011 witaj i powodzenia jutro na USG:tak:
Sylha jutro o 12 myslami jestem z Tobą:-)

Ala- echhh szkoda, ale cieszę się, że optymistycznie zaglądasz w przyszłość, nie wiem jak to jest z tym odczekaniem.....może masz wszytko w normie dlatego lekarz zostawił decyzję dla ciebie- może ma na myśli aspekt psychiczny- czy tu czujesz się na sile?!?!?
Madzia- :-)

Sylha, maz Twojej kuzynki, tak mowi bo nigdy nie byl na naszym miejscu. Jemu posiadanie dziecka przyszlo latwo i nie zna problemu z jakim my mamy do czynienia. Ciekawe,czy choc po czasie sie ocknal jaka glupote powiedzial.

Roxii, nie trace nadziei. Nie zalamuj sie bo moze nie jest tak jak myslisz a takie myslenie moze zle wplynac na fasolke.

Ala , nie pomoge Ci za wiele. Wiem ,ze w moim szpitalu lekarze karza odczekac 2 miesiace ale sie tym nie sugeruj bo oni mam wrazenie dzialaja wg schematu. Wydaje mi sie jednak,ze skoro lekarz daje Ci zielone swiatlo, Ty sie czujesz odbudowana psychicznie,to czemu nie :)

Ala lekarze mówią że powinno się odczekać 3 cykle.
Natomiast ja nie wiem czy miałaś jakieś śnieżynki !! bo ze śnieżynkami to chyba można szybciej !!
Ala podejdź wtedy kiedy będziesz czuła się gotowa!!
jeśli czujesz teraz że to ten czas... to w takim razie to dobry czas...
Ściskam

Roxii
zaciskam kciukasy aby wszystko było dobrze...

Agapl- nie raczej nie zastanowił się nad tym nawet później, to raczej człowiek typu- muszę mieć lepsze od ciebie!!!!
Ala- qrcze- jeżeli o ten wzgląd chodzi to własnie od tego jest lekarz żeby Ci doradzić!!!!GRRR co za ach nie powiem co....przecież to on jest fachowcem w tej dziedzinie nie ty i choć to jest twój organizm to jednak on powinien wiedzieć co dla ciebie w tym wypadku lepsze!!!!!

Mi powiedzieli ze decyzja nalezy do mnie, mam jeszcze dwie sniezynki, ja chyba chcem teraz tylko czy to dobrze, morze ktoras wie lepij odemnie ....

reklama
dziewczyny niezupelnie to jest tak z tymi 3 mcami..wazne aby fizycznie i psychicznie organizm doszedl do siebie...u jednych to nastepuje szybciej u innych wolnej...ja startowalam z III @ po nieudanym ICSI..
Magdusia dziekuje:)

Ala 36 podchodzisz w Niemczech do IVF?

Ostatnia edycja:
Do góry