reklama
Moon dust jak sie czujesz?
Hej Aisha z samopoczuciem bywa różnie, raz lepiej raz gorzej. Ale ogólnie jest ok. Ale powiedz co u Ciebie, jak Ty się masz?
dwie_poziomki
Aktywna w BB
Roxii GRATULACJE
nie wazne ile masz betki, bo to zalezy od zarodeczka, jak długo juz ten hormon produkuje itd ważne by przyrastało więc za 2 dni znów betka i juz se tam nie wkręcaj...
nie wazne ile masz betki, bo to zalezy od zarodeczka, jak długo juz ten hormon produkuje itd ważne by przyrastało więc za 2 dni znów betka i juz se tam nie wkręcaj...
Jo.M.
Fanka BB :)
joweg A tak jak już do Aishy pisałam nic ciekawego. W pon wizyta w klinice i zobaczymy co dalej. Nie mogę uwierzyć że już prawie 2 miesiące od ostatniego transferu minęło. Ten czas leci jak nie wiem co . Widzę że plany swoje na maj przeniosłaś?
reklama
Jo.M-u mnie juz zlecialo 3 miechy od ostatniego tranferu i kurcze nie ma zamiaru znowu czekac , tylko na glowe mi siada i mam jakies depresje ,do konca kwietnia sie wyporwadzamy i w majuz podchodze a jakby sie nie udalo to w lipcu znowu bym mogla probowac szkoda czasu a to ty teraz bedziesz wiedziec co dalej ? ja jak teraz w marcu dosatne @ to ide do nich
sakmi1- nie gadaj glupot !!!!! robilas test?
sakmi1- nie gadaj glupot !!!!! robilas test?
Podziel się: