reklama
palu_nr1
Fanka BB :)
sylha to masz piekne pechole
)
Roxi w kazdym priv labo robia beta. ja bym nie wytrzymala i gdzies poszla
)
ala jak nie mialas sikanca to moglas sobie siusiu z rana zostawic bo teraz nie wiem czy Ci sie oplaca. Chyba, ze jutro rano
sakmi rob sikanca
)
Roxi w kazdym priv labo robia beta. ja bym nie wytrzymala i gdzies poszla
ala jak nie mialas sikanca to moglas sobie siusiu z rana zostawic bo teraz nie wiem czy Ci sie oplaca. Chyba, ze jutro rano
sakmi rob sikanca
kaska31
Fanka BB :)
mnie tez bolal tak dziwinie jak na @Palu- no wlasnie chyba z rana zrobie jutro, ale cos mi jakos brzuch napecznial tak jak na @, niby nie boli ale jakos sie tak dziwnie od rana czuje hmm... czy mnie dzis jakas chandra dopadla
![]()
Czesc dziewczyny, Jestem po wizycie i jestem rozbita. Lekarz chce zrobic badania nasienia (to juz bedzie piaty raz) przez ich biologa szpitalnego, ja mam miec usg ale dopiero za miesiac ( w trzecim dniu cyklu) a do samej stymulacji podejsc mozemy dopiero za 2 miesiace. Dodoatkowo upieral sie, zeby zrobic hsg . Mowie, ze juz mi robiono w niemczech i mam niedrozne jajowody. Upieral sie, bo mowi ze moze cos sie zmienilo a ja jemu na to ze skoro 6 lat nam sie nie udalo zajsc w ciaze, to nie sadze by warto robic hsg, bo ono nic nie zmieni w tej kwesti.Pozostawil mi decyzje do podjecia. wiec moja decyzja jest na NIE! Myslalam ,ze bedziemy mogli podejsc do stymulacji znacznie wczesniej, bo przeciez mamy juz wszystkie badania a tutaj karza czekac jeszze 2 miesiace. Jestem zalamana ,bo ciagle czekac i czekac.... moj 3 dzien cyklu jest jutro to dlaczgo nie chca zrobic badan jutro?? zeby zaoszczedzic w czasie. nie wiem nie, obejmuje tego wszystkiego.jedynie co to pozwolili mi zrobic dzis badanie na tsh, toksoplazmoze , prolaktyne FSH, LSH
joweg wszystkiego naj naj z okazji imienin duzo zdrowia, pomyslnosci i szybkiego spelnienia tego najskrytszego marzenia jakim jest ukochana fasolka buzika
joweg wszystkiego naj naj z okazji imienin duzo zdrowia, pomyslnosci i szybkiego spelnienia tego najskrytszego marzenia jakim jest ukochana fasolka buzika
reklama
Podziel się: