reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii - Teraz nic tylko się cieszyć. Bardzo Ci gratuluję raz jeszcze.
Zawsze chcę Ci napisać ,ale zapominam o Twojej dacie ślubu.
Jest super , a oto moja data 07.08.2009:-)

reklama
Witam, ja bylam na betce ale u mnie wynik jutro albo w piatek niestety wiec czekam.... :) A dzis kupilam znow sikanca i chyba zaraz go zrobie:)
Roxii - Moje gratulacjie!!!! I po co byl ten stres?? I przesylaj fluidki!!!!

Sylha Ale wyhodowałaś tych jajeczek:szok::szok::szok:,aby jak najwięcej się z nich zapłodniło:tak:
Roxi Moje gratulacje.Teraz uważaj na Was i nie denerwuj sie:-)

sylha to masz piekne pechole:))
Roxi w kazdym priv labo robia beta. ja bym nie wytrzymala i gdzies poszla:))
ala jak nie mialas sikanca to moglas sobie siusiu z rana zostawic bo teraz nie wiem czy Ci sie oplaca. Chyba, ze jutro rano
sakmi rob sikanca:))

Palu- no wlasnie chyba z rana zrobie jutro, ale cos mi jakos brzuch napecznial tak jak na @:(, niby nie boli ale jakos sie tak dziwnie od rana czuje hmm... czy mnie dzis jakas chandra dopadla :(

Czesc dziewczyny, Jestem po wizycie i jestem rozbita. Lekarz chce zrobic badania nasienia (to juz bedzie piaty raz) przez ich biologa szpitalnego, ja mam miec usg ale dopiero za miesiac ( w trzecim dniu cyklu) a do samej stymulacji podejsc mozemy dopiero za 2 miesiace. Dodoatkowo upieral sie, zeby zrobic hsg . Mowie, ze juz mi robiono w niemczech i mam niedrozne jajowody. Upieral sie, bo mowi ze moze cos sie zmienilo a ja jemu na to ze skoro 6 lat nam sie nie udalo zajsc w ciaze, to nie sadze by warto robic hsg, bo ono nic nie zmieni w tej kwesti.Pozostawil mi decyzje do podjecia. wiec moja decyzja jest na NIE! Myslalam ,ze bedziemy mogli podejsc do stymulacji znacznie wczesniej, bo przeciez mamy juz wszystkie badania a tutaj karza czekac jeszze 2 miesiace. Jestem zalamana ,bo ciagle czekac i czekac.... moj 3 dzien cyklu jest jutro to dlaczgo nie chca zrobic badan jutro?? zeby zaoszczedzic w czasie. nie wiem nie, obejmuje tego wszystkiego.jedynie co to pozwolili mi zrobic dzis badanie na tsh, toksoplazmoze , prolaktyne FSH, LSH

joweg wszystkiego naj naj z okazji imienin duzo zdrowia, pomyslnosci i szybkiego spelnienia tego najskrytszego marzenia jakim jest ukochana fasolka buzika

a ja jestem jakas walnieta zamiast sie oszczedzac to zachcialo mi sie pomagac M w odsniezaniu;/ i podnosic te ciezki lopaty ze sniegiem;/ ahhh..... wyglupilam sie ....

reklama
bylam dzisiaj na wizycie i lekarz dal mi zwolnienie na 1 mc.ja chcialam mniej ale on powiedzial,zebym nie dyskutowala.teraz to mi sie dopiero czas bedzie dluzyl-sfiksuje!

Do góry