reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg Właśnie z kliniki dzwonili że wizyta we wtorek , wkurza mnie takie przesuwanie :wściekła/y:. No trudno. Myślę , że podejdę do kolejnej procedury i z moich obliczeń wynika że chyba był by to kwiecień lub maj.
To chyba będzie moja ostania próba (już 5) - masakra.

sakmi - chyba Cię uduszę , cała w stresie siedzę a Ty co?
Jutro z samego rana masz na bete lecieć

reklama
Jo.M. kiedys musi sie udac nie ? wierze w ciebie kochana :) moze akurat teraz nam ta wiosenka przyniesie szczescie :) to moze akurat razem podejdziemy w maju :)

joweg Też mam taką cichą nadzieję , że wiosna szczęście przyniesie.
Może właśnie to będzie maj dla Nas;-)

Roxii- kochaniutka- Suuuper gratuluję!!!!!!!!!!!Cieszę się dla ciebie!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie, bo byłam na wizycie i mam ich 20:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jeden ma już 25mm, jakiś 18, ale większości są po 15-16mm- lekarz jest z tego zadowolony, że prawie wszystkie na równo rosną, ale byłam też na badaniu krwi, bo powiedział, że to nabrzmienie to mi jajniki się powiększają- i może też z byt mocno, trzymajcie proszę kciuki, żeby nie było hiperki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

sylha-trzymam kciuki zeby wszytsko bylo okej :)

jo.M. to my rezerwujemy n maj pozytywne betki :) zaklepane juz i koniec :)

Dziekuję wszystkim za gratulacje:-)

Mysle ze juz powoli powinnam się cieszyć co??? kurcze powiem Wam ze do mnie to nie dochodzi i niewierzę ze się udało:szok::-D Narazie nie ogarniam tego i cała się trzęse:-D Teraz tylko się modlic żeby plamienia się nie powiększyły, jak narazie ustały mam nadzieję że tak juz zostanie:tak:
A na betkę mam przyjechac dopiero w środe, nie zrobią mi wcześniej:no: wiecie to wszystko jest na narodowy fundusz zdrowia więc nie mogę sobie jeździc na badanie kiedy chcę:sorry2: a nie wiem czy gdzieś prywatnie mozna zrobic....
Będę robiła codziennie test sikany, jak będzie coraz ciemniejszy to wiadomo ze betka przyrasta:tak:

Sakmi a Ty czemu dzisiaj na bete nie pojechałaś???? Robiłaś sikańca???

jo.M. pewnie :) teraz bedziemy liste robic kto na kiedy rezerwuje :) heheheh

ja mykam laski do pracy :) bede kolo 20.00 :) milego popoludnia :)

reklama
Jo.M pewnie że już wie:tak: Jest w szoku tak samo jak ja, ale bardzo się cieszy:tak::-D

Kurcze musze nowy suwaczek zrobić....:eek:

Do góry