reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny jestem mamą córeczki z procedury 2022. Cud wydarzył się 06.11.2024 zrobiłam test wyszedł pozytywny (naturalna ciąża). 07.11.2024 byłam na beta hcg wyszła 100 dziś 09.11.2024 powtórzyłam wynik wynosi jedyne 117.

Pani Doktor kazała czekać pocieszają że na początku ciążę bywają leniwe i się jeszcze może rozkręci ale w radości każe być oszczędna.

Jak myślicie pytam bo to forum różne historie widziało?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny jestem mamą córeczki z procedury 2022. Cud wydarzył się 06.11.2024 zrobiłam też wyszedł pozytywny (naturalna ciąża). 07.11.2024 byłam na beta hcg wyszła 100 dziś 09.11.2024 powtórzyłam wynik wynosi jedyne 117.

Pani Doktor kazała czekać pocieszające ze na początku ciążę bywają leniwe i się jeszcze może rozkręci ale w radości każe być oszczędna.

Jak myślicie?
po 48h przyrost powinien być wyższy 😔

Hej dziewczyny jestem mamą córeczki z procedury 2022. Cud wydarzył się 06.11.2024 zrobiłam też wyszedł pozytywny (naturalna ciąża). 07.11.2024 byłam na beta hcg wyszła 100 dziś 09.11.2024 powtórzyłam wynik wynosi jedyne 117.

Pani Doktor kazała czekać pocieszające ze na początku ciążę bywają leniwe i się jeszcze może rozkręci ale w radości każe być oszczędna.

Jak myślicie pytam bo to forum różne historie widziało?
Różne historie tutaj bywały, także trzeba wierzyć. Chociaż ten przyrost malutki...
Trzymam kciuki 🥰🥰

Różne historie tutaj bywały, także trzeba wierzyć. Chociaż ten przyrost malutki...
Trzymam kciuki 🥰🥰
Będę dawała znać w poniedziałek może mnie jeszcze ten maluszek zaskoczy. Już się śmieje do córeczki ze mama ma dzidzi w brzuszku i nie możesz jeść conia. Oczywiście że nie słucha i wypłacze cyca ale no cóż 😜

Pytalamn ponieważ, ja robiłam betę w 31dc i wyszła 100 patrząc na twoja liczyłam że ma czas na rośniecie ale okazuje się że chyba nic z tego bo w 33dc wzrosła jedynie do 117.
Ja mam cykle zazwyczaj 30-32. Liczę że będzie dobrze. Przyrostu nie robiłam. We wtorek mam wizytę i wtedy się wszystko okaże 🥴 mocno trzymam kciuki za twoją kruszynę ✊✊

reklama
Do góry