reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczynki
Dziekuję za miłę słowa
Palu więcej mrożaków nie mamy

Wczoraj dlugo rozmawialiśmy z mężem i postanowiliśmy iść za ciosem i bez przerwy działać. w przyszłym cyklu zdecydujemy sie na inseminację...:)
trzymam za was kciuki

reklama
sham - jestem po histeroskopii, śpisz, nic nie czujesz, a potem nic nie boli, możesz potem trochę plamić i od razu do domu. Wkrótce mnie czeka histeroskopia bez znieczulenia, ponieważ chcą sprawdzić, czy mam całą przegrodę macicy wyciętą i jak mnie zaboli tzn. że cała wycięta...

myszka4310 - współczuję, trzymaj się i walcz dalej, ciekawe jak moje śnieżynki, wkrótce mnie też czeka crio:baffled:

Agnieszka tez mi mi bedzie miala pod koniec lutego crio i jak mi do pn endo nie urosnie to tez. Takze nie bedziemy same:) Zawsze mozna sie postresowac razem:)
Myszka a kiedy bedziesz podchodzila do kolejnego inv?

Ostatnia edycja:
joweg trzymam kciuki za egzamin:tak:
Magdusia powodzenia na usg:-)

Dziewczyny która z Was ma jutro transfer??? Bo któraś pisała ze 13 w piątek o 13:40 tylko nie pamiętam która:zawstydzona/y: W każdym bądź razie trzymam kciuki bardzo mocno!!!:-D

reklama
Do góry