reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bety72 Super , dzidzia rośnie jak na drożdżach. :-)

amalfi Nie martw się na zapas,jak mi pierwszy raz zauważyli polip to nie wiem nawet w którym dniu cyklu , a dopiero potem lekarz kazał przyjść na wizytę w 1 lub 2 dc żeby to potwierdzić.

Dziewczyny w związku z naszymi remontami to może jakiś nowy wątek powstanie:-D

myszka - przykro mi Kochana, to były chyba ostatnie z tego co pamiętam. Odpocznijcie i pomyślcie co dalej. Pewnie podejdziecie od początku do całej procedury. W końcu i Wam się uda. Gorąco ściskam...
anna - trzymam kciuki za piątek.

hej wszystkim, ja dziś po drugim usg :) maluch ma 1 cm i pięknie bijące serduszko :-). Lekarz powiedział, że wszystko jest ok zgodnie z wiekiem ciąży czyli blisko 7 tyg. Wyznaczył mi następną wizytę na za 2 tyg. Myślałam, że trochę później będę musiała iść... no ale jak bardzo chce to niech mu będzie :-)
bardzo ci gratulujei ciesze sie niesamowicie! oby tak dalej! buziaki :*

Witam
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków...niestety dzisiaj rano zadzwonił lekarz i przekazał mi smutną wiadomość...nasze maluchy nie przezyły rozmrazania, powiedziała że jeden wczoraj obumarł, a ten dzisiejszy był zdegenerowany :(
smutek, smutek,smutek ... widocznie to jeszcze nie ten czas... nie jest łatwo, musze dac sobie pare dni zeby ochłonąc, pomyśleć co dalej ... i dalej zacząć marzyć, planować i działać
kochanie pomysl, ze tak po prostu musialo byc. moze to jakis znak, zeby sprobowac pozniej? nic sie nie martw na pewno nam sie uda...spokojnie podejdziesz do kolejnej proby i ja juz 3mam kciuki &&&&&&&&

Cześć dziewczyny:-)
Dzisiaj ostatni raz byłam w klinice. Wracam do swojego ginekologa. Dzidzia się rozwija prawidłowo i ma aż 15mm. Przez 12 dni urosła prawie 7mm:-) Także wszystko na dobrej drodze..
ojoj, to juz duza dzidzia! super, ciesze sie z toba bardzo, bo dajesz nam nadzieje! a ciazy nie mozna prowadzic w klinice w ktorej bylo in vitro?

joweg...tylko, ze aj ciagle jestem przerzucana od jednego do drugiego gina i tak naprawde nie mam swojego, ale to chyba jak uda mi sie zajsc w ciaze to bede sie tym martwic i szukac...bo to juz nie ma znaczenia czy on sie zajmuje niplodnoscia czy nie?

juz wetedy jak normalna ciaza :) ja mam w klinice nieplodnosci 5 lekarzy iw sumie wolalabym jednego niz tylu kazdy gada co innego jakas patologia u nich :)

reklama
sham
ja mialam histerioskopie bardzo mnie bolalo, prawie im odlecialam, ale ja mam niski prog wytrzymalosci bolu :( nie bylam usypiana tylko dostalam ketonal w tylek, nie rzaluje ze zrobilam to badanie bo przynajmniej jestem pewna ze tam wszytko ok... tylko dalej nie wiem czemu nie chca mi sie zagniezdzic te zarodki :((( ale wszystko wyszlo ok

dziewczynki ktore mialyscie criotransfer jakie leki bralyscie ?????? i ile progesteronu na dobe, bo ja jak juz wczesniej pisalam 11 dpt mialam progesteronu 10 to chyba za malo oczywiscie beta ponizej 2 z gory dziekuje :)))

Do góry