reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sham- mnie tam histeroskopia nic a nic nie bolala tylko dwa dni plamilam ale bardzo malo czyli to zalezy od organizmu jak widac :)

bety72, monndust niech dzidzie rosna :) ale jestem szczesliwa zze Wam sie udalko :)

mi mi , a kiedy bedziesz robila sobie teraz Crio? Ilo dniowe mrozaki mialas wsadzane?
mi mi napisałam Ci priva

a ja nadal mam plamienia. Jeszcze @ mi sie nie skonczyla (dzis 11dc)

jedyne co mnie cieszy, ze mam jednego gina i nie musze skakac po wielu.

Ostatnia edycja:
palu_nr1
planuje podkoniec lutego ale wszystko sie dowiem na wizycie u doktorka i oczywiscie urlop musze zabrac bo do pracy mam daleko wiec po transferze nie chce jezdzic 50 km w jedna strone a zwolnienia tez nie chce przynosic... a zarodki zamrazane mialam 5dniowe chyba nic nie poplatalam, tez ci napisalam prywatna wiadomosc

tez mam jednego gina i w mojej klinice normalnie prowadza ciaze

mi mi ja będę usypiana.. bo normalnie bym zeszła !!
nie trawię bólu !!
u mnie też zarodek po prostu nie chce się zagnieździc :(

mi mi dzieki za odp.
sham a Ty ile masz jeszcze mrozakow??

po tym estrofemie cos tam mnie kloje w jajnikach. Musi cos urosac:))

mam tyle pracy juz juz nie wyrabiam.. a tak mi sie nic jednoczesnie nie chce;/

Magdusia ciesze sie bardzo, ze taka wysoka beta. Jutro na USG tez bedzie OK:) daj znac jak tam

reklama
Do góry