Magdusia gratulacje
) A ilo dniowy mialas podany zarodek? I powiedz mi jeszcze
ilodniowe mrozaki masz zamrozone?
dzis mam 2dc i w pn wizyte. Zobaczymy kiedy bede miala podane moje blastusiowe mrozaczki
Jo.M dzieki za miłe słowo
przykro, ze Ci sie nie udalo
aisha oby wszystko bylo dobrze
juditka jakies sa te zalecenia tej zity west?
szukalam jakichs artykolow ale nie moge odszukac..masz jakies linki?
kaska nadal trzymam kciuki
)a najlepiej jak napisze gratulacje
)
katee zastrzyki w brzuch nic nie bola to nie masz sie czym martwic. Punkcje tez dobrze przebylam tylko dopadla mnie hiperka i nie mialam podanych zarodkow. Hiperke srednio przeszlam wydaje mi sie, ze mialam ta srednia. I jeszcze mam wrazliwy zoladek i chyba przez tydzien mnie bolal po znieczuleniu ogolnym bo podobno czasem tak boli. Mialam plyn w zatoce Douglasa i w oplucnej takze ciezko mi sie oddychalo, a przez to, ze zoladek mnie bolal nic nie moglam jesc i pic. Bylam taka slaba, ze przez 4 dni, az do Wigilii bralam kroplowke. Przytylam 7kg-od wody i brzuch jak w 7 miesiacu. Ale dalo sie przezyc. Natomiast ciesze sie, ze mam 4 blastusie, dzis 2dc i moze uda sie podac do 2tyg. niech mi to endo ladnie rosnie. Normalnie mam endo 12mm, a teraz mialam 28mm idealne dla moich zarodeczkow ale coz nie moglam miec podanych
(
ja mialam swoje komorki zaplodnione przez embriologa ICSI . U mnie na 11 komorek zaplodnilo sie 9, a do 5 doby przetrwalo tylko 4..