kaska31
Fanka BB :)
Dziewczynki jak tylko bede znala wynik dam znac co i jak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaska31 ja też tak miałam jak Bety72, 12 dpt beta 114 a poranny test sikany na początku tylko jedna kreska a druga bladziuteńka dopiero po jakiejś godzinie albo i wiecej. Fajnie, że się druga pojawiła u Ciebie będzie wszystko ok.
A mnie dla odmiany dopadł katar... leczę się czosnkiem. Strasznie się przestraszyłam bo zaczęłam czytać, że we wczesnej ciąży infekcje wirusowe mogą być szkodliwe dla płodu. Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że może tak być ale nie zdarza się to nazbyt często... Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia bądź wiedzę w tym temacie?
niewiem czy zobacze o oni z kliniki dzwonia z wynikem czy jest pozytywny czy negatywny.Czesc Dziewczynki !!!!!:-)
kaska31- GRATULUJE !!!!!! Nie martw sie na pewno jutro zobaczysz wysoka betke. "Glowa do gory":-):-):-)
joweg- Czy jestes zadowolona z nowej pracy ??? Rozumiem,ze jestes wyczerpana ale nie przejmuj sie tym za kilka dni,tyg. przyzwyczaisz sie, bedzie dobrze.:-):-):-)