reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magdusia 31 U mnie kochana jakoś leci . Czekam , czekam ...
Ja nie mam punkcji tym razem , do criotransferu podchodzę więc w sobotę będziecie się obie z palu wspierać. Ja oczywiście trzymam kciuki za Wasze komóreczki. Tak sobie wcześniej wyliczyłam , że jak byście miały transfer w 3 dobie to we wtorek byśmy wszystkie transferek miały.
W każdym razie życzę powodzenia w sobotę dziewczyny , będę o Was myślała.

Aisha_23 - Nie denerwuj się tą betą wszystko będzie dobrze. Powtórz badanie tam gdzie ostatnio je robiłaś. Jak będą nowe wiadomości to daj znać. :-)

Cześć wszystkim, zaczynam się denerwować :( dziś zaczął boleć mnie brzuch jak na @... zastanawiam się nad testem sikanym jutro, nie wiem czy jest sens...

MoonDust ja 9dpt zrobiłam sikańca (czułość 10)bo nie wytrzymałam bo mnie piersi jak na okres bolały i jak zobaczyłam jedna krechę to wywaliłam do kosza ale gdzieś po 10-15 minutach poszłam i wyciągnęłam z kosza i jakąś taką bladziuchę ujrzałam. Jednak każdej z nas organizm inaczej reaguje. Także kochana spokój i jeszcze raz spokój.

No niby to może świadczyć zarówno o powodzeniu jak i niepowodzeniu, ale mam nerwa okrutnego... i to tak dopiero od paru godz. mam rano było ok. Bety mam nadzieję, że to zarodek daje mi takie objawy a nie jego brak...

reklama
moondust-z tego co wiem to wiekszosc dziewczyn boli brzuch jak na @ to chyba dobrze :) mnie nic nie blolalo gdzie normalnie przed @ sie zwiljam i ni stad ni z owad 10dpt dostalam :( wiec niemartw sie i glowa do gory , ilodniowe zarodki dostalas i ktory dzien juz po trnasferze jeste s?

Do góry