reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M mięśnikiem przestałam się martwić bo nie będzie w niczym przeszkadzał. Jedno zmartwienie opadło a przybyło kolejne-ten krwiak. Na kolejne USG idę w Mikołaja. Może będzie to prezent mikołajkowy dla mnie jak się krwiak wchłonie.Kurcze ciekawi mnie skąd się to wzięło , czy możliwe jest aby z tego że w ostatnim czasie jeżdziłam dużo autem? Na całe szczęście nie krwawię. Tak bardzo chcwiałabym się cieszyć tą ciążą ale się boję że ta radość będzie zbyt krótka.

reklama
dziewczynki pozdrawiam, trzymam kciuki bardzo mocno i przesyłam fluidki z 18 tygodnia ciąży - będzie synuś:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
królik a co się z Tobą dzieje że się tak nie oddzywasz długo??co tam u Ciebie? jak przygotowywania??

Isia gratuluję synusia, kurcze to już 18 tydzień u Ciebie, to u mnie też by tak było jakby się udało za pierwszym razem, bo pamiętam że podchodziłyśmy w zbliżonym czasie.

Ja dzisiaj już jestem po punkcji, pobrano 13 komórek z czego 9 dojrzałych, teraz muszę czekać do jutra na telefon ile się zapłodni,więc zaczynam pierwszy etap czekania.

Aisha, co u Ciebie? Kiedy transfer?

Isia gratuluje synka:) i wyłapuje tak z połowę tych twoich fluidków:) a co :-p
Danii ładnie wyhodowałaś sobie komórek :) niech się teraz pięknie zapładniają. Transfer w piątek czy w niedziele??
Ja myślałam, że na Mikołajki będę mieć transfer małego Mikołaja :zawstydzona/y: ale się okazało, że dopiero owulację będę mieć w tym czasie a transfer 5 dni po owulacji. Tak więc muszę jeszcze poczekać minimum tydzień. Ale się nie pogniewam, jak wczesniej jakaś babeczka rozpocznie dobrą serię pozytywnych testów!! Tak więc trzymam kciukasy!!!:tak:

Jo.M.- Ty trzy razy podchodziłaś w PROVICIE do in vitro ? przejrzałam stronkę tej kliniki FERTI-MED i z tego co widzę to dość drogo tam mają :shocked2: z tego co obliczylam to jest koszt 8.500zł -9.000zł bez leków
Lolitko- mozesz mi powiedzieć ile Cię wyszedł koszt pobytu w Białym przez ten okres 2-3 tyg.

Danii
Super wynik , teraz czekamy na zarodeczki:-)

Isia25 dzięki za fluidki , przydadzą się

Lindi77 Wiem że trudno Ci w pełni się cieszyć ciążą ale na pewno stres nie pomoże. Więc postaraj się nie myśleć o kłopotach tylko wypoczywaj dużo. Tak daleko zaszłaś więc musi być dobrze.

Lilu19 Ja 2x imsi miałam w Provicie i 1x icsi w Ferti-Med.
Obydwie kliniki nie są tanie , ale faktycznie Ferti jest droższy.

Danii to dopiero wynik:)) Świetnie!!
Ja dzis troche pochodzilam (poczta, prezenty na mikolajki)i po powrocie bylam wykonczona. troche problemow w robocie mam, ale staram sie nie przejmowac za bardzo. Jutro na 12.15 transfer! Nie dzwonili, wiec chyba wszystko gra! Jo M miejmy nadzieje ze bedzie wszytko ok! Myslicie ze nic sie nie stanie jak pojade pociagiem do kliniki (jakies 25 minut jazdy) ???? Bo transportu nie mamy...troche sie tym stresuje...

reklama
Dziękuję dziewczynki za wsparcie, transfer najprawdopodobniej w piątek, ale jutro będą dzwonić to się dowiem czegoś więcej.

Aisha, trzymam mocno kciuki za Twój jutrzejszy transferek.

Do góry