danii nie rób bety 6dpt!!!!!!! ja robiłam progesteron w laboratorium u znajomej osoby i z ciekawości mi zrobiła hcg ale sie nie przyznała...a ja sama zrobiłam 9dpt i miałam 33 i wtedy ona mi powiedziała że 6dpt zrobiła mi hcg i było ujemne...więc nie wartto!!!naprawde. wytrzymaj choć do 9dpt.
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
isia
zapraszam na watek ciezarowki po ivf... coby dziewczynom tu nie zasmiecac rozmowami o ciazy itd.....
ja jem po prostu zdrowo.... nieostro, zadnych napojow gazowanych, zadnych gotowych dan, unikam wszelkich produktow z E.... no i malo kosmetykow uzywam
zapraszam na watek ciezarowki po ivf... coby dziewczynom tu nie zasmiecac rozmowami o ciazy itd.....
ja jem po prostu zdrowo.... nieostro, zadnych napojow gazowanych, zadnych gotowych dan, unikam wszelkich produktow z E.... no i malo kosmetykow uzywam
ISIA, ASIA I LOLITKO I innym wielkie dzieki za pocieszenie- dzis plamienia nie było wiec nadzieja jest. Trzymam kciuki za was i czekam na dobre wiadomości. jutro powinnien przyjsc okres. ale lepiej nie. w który dniu najlepiej tescik, po transferze 5 dzień
reklama
ANOWI32
Zaangażowana w BB
dzięki dziewczyny właśnie wróciłam z pobrania wynik odbiorę po pracy czyli po 15
Podziel się: