reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

już daję niestety betaHCG<0,1 , najgorsze jest to że na tę chwilę naprawdę nie da się przygotować obiecałam sobie że nie będę beczeć i oczywiście nic z tego, nawet wyję jak to piszę.

dziewczyzny czekające na testowanie niech was to tylko nie podłamuję ja naprawdę miałam małe szanse niedosć że jeden zarodek to jeszcze słaby ale w was naprawdę wierzę, Wam musi się udać, kciuki cały czas zaciśnięte.

Ściskam cię...

Ja po badaniu, jest kropek, beta rośnie, progesteron ok, uff.
Mdli mnie okropnie, ale cóż to z boskie uczucie...:)
Jak ty się czujesz?

Ja po badaniu, jest kropek, beta rośnie, progesteron ok, uff.
Mdli mnie okropnie, ale cóż to z boskie uczucie...:)
Jak ty się czujesz?

Powyższy tekścik to odpowiedz na pytanie Lolitki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anowi - tule mocno. i placz - on pomaga

beta - super. ktory to tydzien u ciebie? ja sie czuje dobrze, wlasciwie tylko mam male mdlosci ale nie to zeby jakos duzo albo mocno. i to wsio.. dzisia rosnie

ANOWI bardzo mi przykro , trzymaj się wiem że to boli ale zobaczysz jak pozbierasz trochę siły to znowu obudzi się nadzieja. Pozdrawiam

anowi - tule mocno. i placz - on pomaga

beta - super. ktory to tydzien u ciebie? ja sie czuje dobrze, wlasciwie tylko mam male mdlosci ale nie to zeby jakos duzo albo mocno. i to wsio.. dzisia rosnie

Ja szósty tydzień-końcówka, za jakiś tydzień serduszkowe. Kiedy ty robiłaś? Generalnie nadal nie dowierzam i do serduszkowego nie uwierzę chyba...Mimo że piersi bolą, mdłości dokuczają, więc chyba dobrze się dzieje, prawda? Ale tak jak już nie raz tu ktoś pisał tu na forum, stresik dopiero się zacznie i będzie coraz większy, taki urok bycia mamą (ależ to brzmi! :)

reklama
Anowi bardzo mi przykro, ściskam Cie mocno...

Wczoraj miałam pobranie. Z 5 pęcherzyków zostały 4, jeden sobie sam owulował, z tych 4 dwa miały w sobie komórki. I te dwa poszły do laboratorium. Bardzo słabo zareagowałam na stymulkę, nie wiem czemu, gin myślała po moim protokole, że jajeczek będzie dużo więcej. Mam na dzisiaj umówiony tel z laboratorium, co tam się z nimi dzieje. I żałuję, że nie jestem w pracy, bo nie wiem, co ze sobą robić.
Ale i tak jestem już dużo spokojniejsza, niż byłam wcześniej. Tylko brzuch mnie dziś boli.

Do góry