reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka200 no właśnie nie wiem co będę brać ;) dowiem sie na wizycie 26.09 . Stąd moje pytanie czy ktoś zaczynał podobnie jak ja od Marvelonu od 5dc i co było dalej ? szczerze finanse nie przerażają mnie tak jak ...ta cała procedura ;( ah te myśli ... POZDRAWIAM

reklama
no ja tez u domitrza mialam to samo.... standard - bierzesz teraz marvelon, pozniej gonapeptyl od 21dc na wyciszenie a pozniej jak @ przylezie zaczynasz stymulke.

Dziewczyny trzymam kciuki za was!!!Za wasze szczęście,żeby się udało!!!
Co do wizyt u lekarza,też miałam masę pytań po wyjściu z gabinetu.Warto zapisywać sobie pytania na kartce i poźniej pytac lekarza.Oni też często niewiele mówią,bo myslą,ze wszystko jest jasne jak słońce.
Z sikańcami trzeba uważać,ja robiłam bete w 9dpt(miałam 2 zarodki klasy 8A) i wyszło,ze jestem w ciąży.Zakupiłam sobie w aptece sikańca i test wyszedł negatywny:baffled:

cześć dziewczyny..bardzo mocno trzymam kciuki:) ale mam prośbę trzymajcie bardzo mocno kciuki w piątek, bo o 10tej mam wizyte- usg serduszkowe i trochę się denerwuje..także bardzo proszę o wsparcie psychiczne:)
lolitko200 a powiedz mi czy T jesz wszystko normalnie czy może są jakieś potrawy..czy sobstancje których się wyzbywasz??

Isia nie puszczam kciuków ani na moment :-)

Anowi za Twoją jutrzejszą betkę również :-)

U mnie jutro 6dpt i tak mnie kusi, żeby podjechać na betę, pamiętam że Asiiek i Iwka robiły 6 dpt i już im wyszło, z drugiej strony strasznie się boję :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
dani lepiej nie rób bety jeszcze jest zbyt wcześnie i jak nie wyjdzie będziesz miała niepotrzebny stres. Poczekaj jeszcze pare dni.

Do góry