lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
no nie wszystko sie da zobaczyc na usg - czasem potrzbena histero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Iniia też miałam taką propozycję leczyłam się także w Invimedzie w Wawie i jest zniżka za leki do stymulacji płaci ta druga pacjentka ale jest ryzyko bo musisz zdecydować przed podejściem do stymulacji i nawet jak będziesz miała mniej niż lekarz uważał to będziesz musiała oddać 6 komórek więc decyzja należy do ciebie ...ja osobiście się nie zgodziłam
Pozdrawiam całą resztę
Iniia To najlepiej będzie jak na razie nic nie będziesz oddawała, różnie może być. U mnie było 12 jajeczek i uzyskano tylko 2 blastusie, więc tak jak piszesz myślcie o sobie a potem będziecie się zastanawiać co dalej
martyna222 ślicznych masz synków. Mam nadzieję, że moi też będą takimi słodziakami
Tobie Lolitko GRATULEJĘ i strasznie zazdroszczę, oby i u mnie była dwójeczka :*