reklama
Ewelina125
Fanka BB :)
Natka nie bądź taka mądra Mój mąż mówi, że jakby mu wyszło za 1-szy razem to córką jego mogłabym być
marchewka81
Aktywna w BB
hehe mogę byc i córcia
powiem szczerze że to mój pierwszy raz i dzis po dosłownie kilku dniach mam takiego doła. mam wrażenie że sie nie uda.
ile razy juz próbowałyście ivf?
powiem szczerze że to mój pierwszy raz i dzis po dosłownie kilku dniach mam takiego doła. mam wrażenie że sie nie uda.
ile razy juz próbowałyście ivf?
BetaBeta
Hmmmm,
toscie mnie zaskoczyly tymi zlymi info o Novum...
Ja tam ich dosc dobrze postrzegam, odpukac, zawsze wszyscy ze mna podyskutowali (moze troche upierdliwa jestem i zadaje mase pytan jak mam watpliwosci).
Ceny...szczerze mowiac nie porownywalam z innymi klinikami, ale wiekszosc badan zrobilam poza klinika wiec troche przyoszczedzilam.
Chwala sie zdolna pania Kasia co to martwe plemnisie wskrzesi jak trzeba
A o konkurencji slyszalam ze tasmociag, wiec wybralam ich...
No coz, dam im jeszcze szanse i sprawdze czy sie na to' do skutku' u konkurencji zalapie (nie sadze niestety...)
toscie mnie zaskoczyly tymi zlymi info o Novum...
Ja tam ich dosc dobrze postrzegam, odpukac, zawsze wszyscy ze mna podyskutowali (moze troche upierdliwa jestem i zadaje mase pytan jak mam watpliwosci).
Ceny...szczerze mowiac nie porownywalam z innymi klinikami, ale wiekszosc badan zrobilam poza klinika wiec troche przyoszczedzilam.
Chwala sie zdolna pania Kasia co to martwe plemnisie wskrzesi jak trzeba
A o konkurencji slyszalam ze tasmociag, wiec wybralam ich...
No coz, dam im jeszcze szanse i sprawdze czy sie na to' do skutku' u konkurencji zalapie (nie sadze niestety...)
marchewka81
Aktywna w BB
jeśli chodzi o wiek to mój stary ma tyle samo wiosen co moja mama:-)
Ewelina125
Beta, a kto jest twoim lekarzem prowadzącym w Novum?
Marchewka to żeś teraz pojechała z tym wiekiem .
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marchewka81
Aktywna w BB
Beta
moja koleżanka miała we wrześniu u nich 1 ivf i udało się ale strasznie drogo ich to kosztowało prawie trzy razy tyle co mnie w invimedzie
aż taki stary to nie jest :-) ma tylko 48lat między nami jest 19 lat różnicy:-) to niewiele
moja koleżanka miała we wrześniu u nich 1 ivf i udało się ale strasznie drogo ich to kosztowało prawie trzy razy tyle co mnie w invimedzie
aż taki stary to nie jest :-) ma tylko 48lat między nami jest 19 lat różnicy:-) to niewiele
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ano :-) ja starucha to już pewnie spać powinnam :-) ale korzystam z tego, że mężuś na wyjeździe służbowym :-)
Ewelina125
To przebiłaś mnie, u mnie jest tylko 13 lat różnicy, ale ja zawsze wolałam starszym facetów - siwych albo łysych. Trafił się łysy
reklama
jeśli chodzi o wiek to mój stary ma tyle samo wiosen co moja mama:-)
A mój stary jest młodszy ode mnie :-) Stara to ja jestem, więc co mi po starym :-)
Podziel się: