Azb
Fanka BB :)
Udał się obrót, dzis urodził się synek, 10 pkt, 3100 g 57 cm
Naturalnie
Pozdrawiamy!
Pięknie zdrówka dla Was całą masę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udał się obrót, dzis urodził się synek, 10 pkt, 3100 g 57 cm
Naturalnie
Pozdrawiamy!
Dziękujemy!!Pięknie zdrówka dla Was całą masę !
Gratulacje niech synek rośnie zdrowo a Ty jak się czujesz?Udał się obrót, dzis urodził się synek, 10 pkt, 3100 g 57 cm
Naturalnie
Pozdrawiamy!
Dziękuję!Gratulacje niech synek rośnie zdrowo a Ty jak się czujesz?
Ja wgl się zastanawiam czy dobrze tą ciążę liczę bo miałam 5 dniowe mrozaczki i jedni mówię żeby siak liczyć a inni co innego
Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Kalkulator porodu - wiarygodny kalkulator ciąży wyliczy dla Ciebie termin porodu, a także potencjalną datę owulacji i zalecane terminy badań USG.marianmalinowski.pl
Transfer miałaś 23 stycznia? Bo tak wynika z tego, co pisałaś - robiłaś test 7 dni po transferze, a był 30 stycznia?A w którym tyg byłaś ciąży? Ja wgl się zastanawiam czy dobrze tą ciążę liczę bo miałam 5 dniowe mrozaczki i jedni mówię żeby siak liczyć a inni co innego
22 stycznia miałam transfer 5 dniowych mrożaków mam taką nadzieję!Transfer miałaś 23 stycznia? Bo tak wynika z tego, co pisałaś - robiłaś test 7 dni po transferze, a był 30 stycznia?
Więc dziś jesteś 5+1. Jeśli idziesz na USG 16 lutego, to szansa na serduszko ogromna.
A widzisz, ściągłam aplikację i mi pokazuje że dzisiaj mam niby 4+6Transfer miałaś 23 stycznia? Bo tak wynika z tego, co pisałaś - robiłaś test 7 dni po transferze, a był 30 stycznia?
Więc dziś jesteś 5+1. Jeśli idziesz na USG 16 lutego, to szansa na serduszko ogromna.
Nie wszystkie są dostosowane do in vitro... A o jakie daty ta aplikacja pyta? Owulacji? Musisz ją określić sztucznie na podstawie daty transferu.A widzisz, ściągłam aplikację i mi pokazuje że dzisiaj mam niby 4+6