reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z Was leczyla sie lub podchodzila do in vitro w Gamecie w Rzgowie? Jesli tak, to mozecie polecic jakiegos lekarza? Dwa lata temu bylismy pacjentami dr Pawla Radwana, ale nie przyjmuje juz w Rzgowie. Teraz wrocilismy do kliniki i chcialabym sie rozeznac w temacie. Jestem na 5. cyklu stymulowanym, byc moze pod koniec roku padnie propozycja procedury.
Jak leczyłaś się u dr Radwana to jaką masz opinie na jego temat? Jest godny polecenia?

Jak leczyłaś się u dr Radwana to jaką masz opinie na jego temat? Jest godny polecenia?
Dla mnie lekarz ok. Nie wdaje sie w zbędne gadki, po prostu tlumaczy wszystko co w temacie. Mysle, ze gdyby przyjmowal w Rzgowie wrocilibysmy do niego. No i efektem tych wizyt jest syn wiec polecam :) Trafilismy do niego w listopadzie 2020, zanim porobilismy wszystkie badania i moj cykl sie zdecydowal co ze soba zrobic to byl styczen. Od marca stymulacja, po drodze 3 IUI i w pazdzierniku zaszlam naturalnie w ciaze.

Ja byłam u niego na pierwszej wizycie. Nie przypadł mi do gustu. Kilka razy pytał o to samo, w ogóle nie kontaktował że już o to pytał. Roztrzepany. Rozpisał stymulację do IUI, więcej nie zrobił nic bo on przyjmował tylko chyba wtorek i czwartek, po IUI zaszłam w ciążę, poszłam do niego a on od razu skierował mnie do Banach...
Banach przyjmuje codziennie, nawet w niektóre soboty. Więc nie musisz szukać innego lekarza.

Ja byłam u niego na pierwszej wizycie. Nie przypadł mi do gustu. Kilka razy pytał o to samo, w ogóle nie kontaktował że już o to pytał. Roztrzepany. Rozpisał stymulację do IUI, więcej nie zrobił nic bo on przyjmował tylko chyba wtorek i czwartek, po IUI zaszłam w ciążę, poszłam do niego a on od razu skierował mnie do Banach...
Banach przyjmuje codziennie, nawet w niektóre soboty. Więc nie musisz szukać innego lekarza.
Niestety ja jestem z okolic Bydgoszczy i w pobliżu mam do wyboru tylko jedną klinikę, która robi u siebie ivf i akurat min. Radwan tam przyjmuje, ale raczej szukam konkretnego lekarza, więc zostaje mi znalezienie kliniki gdzieś dalej. Dzięki za opinie ;)

Dziewczyny, beta 7dpt <0,2 więc dla mnie już pozamiatane :( Robiłam morfologię i pyknęłam betę przy okazji, bo sikańce białe jak śnieg. U mnie Accofil nic pozytywnego nie wniósł. Wracam po pół roku do domu, czując się jak przegryw, ale za Was trzymam kciuki 🍀✊🏻🍀✊🏻🍀
Bardzo, bardzo mi przykro. Miałam wielką nadzieję, że Ci się uda. Przez ostatnie parę miesięcy podziwiałam Twoją siłę i determinację. Twoja córka ma szczęście mieć taką niesamowitą mamę :)

Dziewczyny, czy ktoras z Was leczyla sie lub podchodzila do in vitro w Gamecie w Rzgowie? Jesli tak, to mozecie polecic jakiegos lekarza? Dwa lata temu bylismy pacjentami dr Pawla Radwana, ale nie przyjmuje juz w Rzgowie. Teraz wrocilismy do kliniki i chcialabym sie rozeznac w temacie. Jestem na 5. cyklu stymulowanym, byc moze pod koniec roku padnie propozycja procedury.
Ja się leczę w Gamecie, chodzę do dr. Guzowskiego, jako lekarz jest ok, chodząc na wizyty czuje się bardzo komfortowo, wszystko tłumaczy i nie obiecuję niewiadomo czego tylko realnie ocenia sytuacje. W Gamecie jest tak, że niekoniecznie lekarz prowadzący robi punkcję. Mi już drugi raz robiła dr Banach. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie i gdybym zmieniała lekarza to właśnie wybrała bym dr Banach. Na drugi dzień po punkcji zadzwoniła jak się czuje, czy wszystko ok, bo doszło u mnie do niedrożności dróg oddechowych podczas zabiegu.

reklama
Ja się leczę w Gamecie, chodzę do dr. Guzowskiego, jako lekarz jest ok, chodząc na wizyty czuje się bardzo komfortowo, wszystko tłumaczy i nie obiecuję niewiadomo czego tylko realnie ocenia sytuacje. W Gamecie jest tak, że niekoniecznie lekarz prowadzący robi punkcję. Mi już drugi raz robiła dr Banach. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie i gdybym zmieniała lekarza to właśnie wybrała bym dr Banach. Na drugi dzień po punkcji zadzwoniła jak się czuje, czy wszystko ok, bo doszło u mnie do niedrożności dróg oddechowych podczas zabiegu.
Pani doktor Banach jest naprawdę Aniołem.
Jeśli któraś z Was ma możliwość to serdecznie polecam Gameta Rzgów i dr Banach 😊

Do góry