Myszko
Fanka BB :)
@Chmurkach wielkie gratulacje . Piękna beta . Tak trzymać i się pięknie zaokrąglać Teraz ma już być tylko pięknie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomagało pomasowanie tego miejsca gdzie piecze ️No właśnie mi się tak wydawało, że też trudniej było mi się wbić - bo zaczełam od bemfoli i tam weszła jak w masło i nawet nie poczułam wkłucia (tylko na sam widok zakręciło mi się w głowie i zrobiło czarno przed oczami ), a ten menopur jak wbijalam, to czułam jakby skóra stawiała opór lekki, a później już przy koncówce wstrzykiwania zaczęło piec
Mi przyłożenie czegoś ciepłego.( wkładzik żelowy) Pozdrawiam Was i trzymam kciukiMi pomagało pomasowanie tego miejsca gdzie piecze ️
Jak się uda to świeżyMialam tak samo jak wbijalam pierwszy zastrzykslabo, niedobrze, ciemno przed oczami i musialam sie polozyc. Pozniej juz lepiejpo niektórych sie siniaki robiły
Lekarz mowil ze podajecie na świeżo czy mrożony?
Nie wiem mam te takie co są dołączone do menopuruA igiełki masz brązowe? Bo można podobno jeszcze cieńsze kupić.
Musi tak być ;-) chce być w końcu duuuuza jak wieloryb@Chmurkach wielkie gratulacje . Piękna beta . Tak trzymać i się pięknie zaokrąglać Teraz ma już być tylko pięknie!!!!
Wbrew pozorom to marzenie nie zawsze się spełniaMusi tak być ;-) chce być w końcu duuuuza jak wieloryb
Przypomnij mi proszę, w którym dniu po transferze wyszła pozytywna beta? Robiłaś wczesniej test?Musi tak być ;-) chce być w końcu duuuuza jak wieloryb
W 6 beta była 12,4 a dzień wcześniej jakiś tam cień na teście widziałamPrzypomnij mi proszę, w którym dniu po transferze wyszła pozytywna beta? Robiłaś wczesniej test?
Dokładnie ja przytyłam 4 kg, dzieciątko miało 2kg więc obje bez szałuWbrew pozorom to marzenie nie zawsze się spełnia