Ruda08
Fanka BB :)
@Wesoła_Aga jak tam ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam 8. miesiąc, przytyłam kilogram. Ale dziecko waży dużo, tylko się chowaDokładnie ja przytyłam 4 kg, dzieciątko miało 2kg więc obje bez szału
Dzień przed porodem jechałam w szpitalnej windzie i mówiłam do koleżanki, że jutro bardzo bym chciała urodzić (planowana indukcja) to kobitka taka starsza patrzy na mnie i mówi "przepraszam Pani do porodu? A gdzie ma Pani brzuch?" Serio. W ogóle nie było prawie widać. Spodnie fakt, miałam ciążowe w swoim normalnym rozmiarze ale bluzeczki, koszulki, dresy w szpitalu itp wszystko stare. Łącznie z porodem byłam w szpitalu 45 dni
po pierwsze, 8 miesiąc? kiedy to zleciało?!Ja zaczynam 8. miesiąc, przytyłam kilogram. Ale dziecko waży dużo, tylko się chowa
Nawet u lekarzy mam prawo do "A, to pani już urodziła?"
To ile teraz ważysz?Ja zaczynam 8. miesiąc, przytyłam kilogram. Ale dziecko waży dużo, tylko się chowa
Nawet u lekarzy mam prawo do "A, to pani już urodziła?"
Też nie wiem... Tobie też zleci, zobaczysz!po pierwsze, 8 miesiąc? kiedy to zleciało?!
W kolejkach i w autobusie pewnie nie jest bez znaczenia ;-) Chociaż tutaj takiej kultury nie maPo drugie, to w sumie nie wiadomo czy się cieszyć z takiego obrotu spraw, czy nie bo jednak jakiś taki większy brzuch ma swoje plusy i minusy
I tu pojawia się cały sekret - mam cukrzycę... Więc lista dozwolonych rzeczy dość krótka ;-) Żadnych słodyczy, więc nie ma na czym tyć... ;-) Ten kilogram to w stosunku do punktu wyjścia. W międzyczasie schudłam prawie 6kg, które odzyskałam teraz +1.Kiloooooogram ? Jesz coś wgl ?
Chłopca. Anonimowego na razie ;-)A kogo nosisz w brzuszku ?
Kochaaaaana, tego to ja nawet mężowi nie powiemTo ile teraz ważysz?
Jutro dowiem się, ile aktualnie.A maluszek?
Aaaa, No to mamy odpowiedźTeż nie wiem... Tobie też zleci, zobaczysz!
W kolejkach i w autobusie pewnie nie jest bez znaczenia ;-) Chociaż tutaj takiej kultury nie ma
I tu pojawia się cały sekret - mam cukrzycę... Więc lista dozwolonych rzeczy dość krótka ;-) Żadnych słodyczy, więc nie ma na czym tyć... ;-) Ten kilogram to w stosunku do punktu wyjścia. W międzyczasie schudłam prawie 6kg, które odzyskałam teraz +1.
Chłopca. Anonimowego na razie ;-)
Kochaaaaana, tego to ja nawet mężowi nie powiem
Jutro dowiem się, ile aktualnie.
1,2kg miesiąc temu.
No ale on też nie może za dużo ważyć, bo to jeden z problemów cukrzycowych.
Aaaa ok . Właśnie wszystko zależy od wagi wyjściowej to po porodzie będziesz chudsza niż przed bez presji ile trzeba schudnąć mój maluszek tydzień temu ważył 1700 g, ja w tej ciąży bez cukrzycyTeż nie wiem... Tobie też zleci, zobaczysz!
W kolejkach i w autobusie pewnie nie jest bez znaczenia ;-) Chociaż tutaj takiej kultury nie ma
I tu pojawia się cały sekret - mam cukrzycę... Więc lista dozwolonych rzeczy dość krótka ;-) Żadnych słodyczy, więc nie ma na czym tyć... ;-) Ten kilogram to w stosunku do punktu wyjścia. W międzyczasie schudłam prawie 6kg, które odzyskałam teraz +1.
Chłopca. Anonimowego na razie ;-)
Kochaaaaana, tego to ja nawet mężowi nie powiem
Jutro dowiem się, ile aktualnie.
1,2kg miesiąc temu.
No ale on też nie może za dużo ważyć, bo to jeden z problemów cukrzycowych.
Mam podobnie z 2.5 latkiem na pokładzie to jem wszystko co się nawinie byle się najeść brzuch też większy niż za pierwszym razem ale kilogramów mniejAaaa, No to mamy odpowiedź
Bynajmniej nie będziesz miała co gubić
Ja jestem w 13 tc a zjadłabym wszystko .. mam tak od samego początku. Brzuszek jest taki jak w 20 tc z córką . Jak do tego doszło nie wiem