Bolilol
Fanka BB :)
aaaaa, gratulacje!!Dziewczynki moja beta z dziś.... 183.5
Taki przyrost w 3 dni to możliwe???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaaa, gratulacje!!Dziewczynki moja beta z dziś.... 183.5
Taki przyrost w 3 dni to możliwe???
Jeszcze nie dziękuję ale mam nadzieję że będę mogła to niedługo uczynićaaaaa, gratulacje!!
Ja też miałam menopur I mi to się wydaje że oni jakieś tepe te igly maja, albo ja gruba skórę mnie czasem też piekło więc chyba tak ma byćJa od wczoraj zaczęłam stymulację menopur 150 i Bemfola 150. To były pierwsze zastrzyki, które sobie w życiu robiłam, bardzo nie lubię igieł. Jak zobaczyłam jak mi igła wchodzi w ciało, to aż mi się słabo zrobiło i musiałam usiąść Bemfola ok, gładko weszła, menopur nie dość, że straszniejszy, bo jednak zwykła strzykawka z tłokiem, to jeszcze mnie piekł - w trakcie wstrzykiwania i po, mam nadzieję, że to normalne i niczego nie schrzaniłam
7.10 lecę na podgląd
No właśnie mi się tak wydawało, że też trudniej było mi się wbić - bo zaczełam od bemfoli i tam weszła jak w masło i nawet nie poczułam wkłucia (tylko na sam widok zakręciło mi się w głowie i zrobiło czarno przed oczami ), a ten menopur jak wbijalam, to czułam jakby skóra stawiała opór lekki, a później już przy koncówce wstrzykiwania zaczęło piecJa też miałam menopur I mi to się wydaje że oni jakieś tepe te igly maja, albo ja gruba skórę mnie czasem też piekło więc chyba tak ma być
Mialam tak samo jak wbijalam pierwszy zastrzykslabo, niedobrze, ciemno przed oczami i musialam sie polozyc. Pozniej juz lepiejpo niektórych sie siniaki robiłyJa od wczoraj zaczęłam stymulację menopur 150 i Bemfola 150. To były pierwsze zastrzyki, które sobie w życiu robiłam, bardzo nie lubię igieł. Jak zobaczyłam jak mi igła wchodzi w ciało, to aż mi się słabo zrobiło i musiałam usiąść Bemfola ok, gładko weszła, menopur nie dość, że straszniejszy, bo jednak zwykła strzykawka z tłokiem, to jeszcze mnie piekł - w trakcie wstrzykiwania i po, mam nadzieję, że to normalne i niczego nie schrzaniłam
7.10 lecę na podgląd
Ja wolałam mensinorm od menopuru. Niby to samo, ale mensinorm miał ampułko-strzykawki. Może piekło, bo przesadziłaś z dezynfekcją? Raczej nie pamiętam pieczenia, ale to może być indywidualna sprawa. Jak się powtórzy to może sprawdź z położną? W sumie to Prolutex najmniej przyjemny bo gęściocha, ale może nie będziesz musiała brać. Trzymam kciuki baaaaardzo mocno. Niech jajka pięknie rosnąJa od wczoraj zaczęłam stymulację menopur 150 i Bemfola 150. To były pierwsze zastrzyki, które sobie w życiu robiłam, bardzo nie lubię igieł. Jak zobaczyłam jak mi igła wchodzi w ciało, to aż mi się słabo zrobiło i musiałam usiąść Bemfola ok, gładko weszła, menopur nie dość, że straszniejszy, bo jednak zwykła strzykawka z tłokiem, to jeszcze mnie piekł - w trakcie wstrzykiwania i po, mam nadzieję, że to normalne i niczego nie schrzaniłam
7.10 lecę na podgląd
A igiełki masz brązowe? Bo można podobno jeszcze cieńsze kupić.No właśnie mi się tak wydawało, że też trudniej było mi się wbić - bo zaczełam od bemfoli i tam weszła jak w masło i nawet nie poczułam wkłucia (tylko na sam widok zakręciło mi się w głowie i zrobiło czarno przed oczami ), a ten menopur jak wbijalam, to czułam jakby skóra stawiała opór lekki, a później już przy koncówce wstrzykiwania zaczęło piec
witaj w klubie ja brałam na własna rękę bo jak zapytałam Pani doktor to zrobiła dziwna minę i powiedziała ze poleca bardziej ibuprofen ale nie zabroniła tryptanow. Ostatnio nie brałam już tylko ratowałam się zimnymi okladami,snem, świeżym powietrzem i duża ilością wody. No i tez nie pykło także niewiem czy to ma znaczenie… Walcz dzielnieDziewczyny, a czy mamy na pokładzie migrenowców? (Migreno yyy eee migrenowczynie? )
Choruję na migrenę przewlekłą. Od kilku miesięcy jest lepiej, bo przypadkiem okazało się, że acard najwidoczniej zmniejsza częstotliwość występowania migren u mnie.
Niestety od prawie trzech tygodni codziennie boli mnie głowa. Stawiam, że to wina niskiego estradiolu na anty i po diphereline, ale kto wie, równie dobrze to stres.
Nie wpadłam na to, żeby zapytać mojego lekarza czy w trakcie stymulacji mogę brać tryptany, czy któraś z Was to może przerabiała? Generalnie ostatnie dwa tygodnie staram się już bez tryptanów, bo nawet już podejrzewałam ból z odbicia, ale dzisiaj jest dość kiepsko