reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Patrzcie dziewczyny!
Tak to się robi- determinacja, dążenie do celu, walka- i się udało. A łatwo nie było.
@Ruda08 gratulacje!!! ❤️ tak się cieszę 🥺 nie odpuściłaś, wiedziałaś, ze będziesz mieć więcej dzieci i będziesz miała!
Dopóki walczysz, dopóty jest nadzieja.
Wspaniale 😘
Jeszcze drużyny piłkarskiej się dorobię 🤪
Dziękuje bardzo 😘

reklama
Hej dziewczyny jutro mam transfer dziś progesteron rano miałam 20.600 myślicie żeby podać sobie prolutex żeby nie pewność że jutro nie spanie niżej. W poniedziałek miałam progesteron 86 więc duży był dziwne że tak spadl

Hej dziewczyny jutro mam transfer dziś progesteron rano miałam 20.600 myślicie żeby podać sobie prolutex żeby nie pewność że jutro nie spanie niżej. W poniedziałek miałam progesteron 86 więc duży był dziwne że tak spadl
Ja dzień przed transferem miałam 13 i lekarz nie kazał nic podnosić, dopiero jak już byłam w potwierdzonej betą ciąży to dołożyliśmy coś więcej a jak to nie pomogło to prolutex. 86 to jakiś kosmiczny wynik🙈🙈 robiłaś badanie zaraz po zastrzyku? Bo to może zakłamać wynik..

Ja jestem na progesteron besines 3 razy dziennie i cyclogest 2 razy dziennie. I mówili że jak spadnie progesteron poniżej 20 to żebym sobie dołożyła prolutex

Ja wogole zastrzykow nie brałem kazała mi lekarka dziś jak by mi spać poniżej 20
A jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jeśli sztucznym to zażywasz progesteron doustnie/dopochwowo? 86 wydaje mi się ze to blad laboratorium albo wynik w innej jednostce.Takich wyników to ja nigdy nie widzialam….

A jesteś na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jeśli sztucznym to zażywasz progesteron doustnie/dopochwowo? 86 wydaje mi się ze to blad laboratorium albo wynik w innej jednostce.Takich wyników to ja nigdy nie widzialam….
ja przed poprzednim transferem.miam progesteron ponad 60. Mam tabletki dopochwowe i doustne.

reklama
Ja jestem na progesteron besines 3 razy dziennie i cyclogest 2 razy dziennie. I mówili że jak spadnie progesteron poniżej 20 to żebym sobie dołożyła prolutex
Rownoczesnie napisałyśmy wiec zignoruj pytanie moje:) Besines może chyba windowac chwilowo wynik jeśli wzięłaś zaraz przed badaniem. Może stad to 86. Obecny wynik jest wg mnie jak najbardziej Ok. Ja do 7 tyg ciąży byłam cały czas bliżej 17-18 i ciąża szła Ok wiec jak jesteś na poziomie 20 to na tym etapie wydaje mi się Ok. Ale zastrzyk tez Ci nie zaszkodzi jak chcesz być spokojniejsza

Do góry