Ruda08
Fanka BB :)
Aaa proszę, są już wieściRuda czekam na dobre wieści
Beta 210
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa proszę, są już wieściRuda czekam na dobre wieści
Szczerze to nie zaobserwowałam .. u mnie dużo zależało od lekówale to że wzrosło spowodowało że pobrano więcej komórek ?
mega się ciesze i kciuków wogole nie puszczam !Mam wynik
Po pierwsze cud, że jest
Aaaaa po drugie beta wynosi 210
11 dpt dwóch 3 dniowych kropeczków
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie za nas kciuków
gratulacje oby teraz rosłaAaa proszę, są już wieści
Beta 210
Na początku przyszłego roku kończę 40 lat. Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. A Tobie Ruda08 gratuluję. Życzę dużo, dużo szczęścia.Nie wiem ile masz lat,ale ja mam na karku 40.Niskie Amh 0,5,plemniki zamrozone sa z biopsji .Powiem Ci tak,że na dniach podchodzę do 3 procedury ,nie liczę na cud już.Chcemy zbadać zarodek,jeśli jakikolwiek będzie.Myślę,że dobrze ,ze zbadałaś zarodki,wiesz na czym stoisz chociaż,choć masz tylko 1 zarodek i to nie pewny.Ja bym się bała podać ten 1 nie pewny zarodek.Może dlatego ,że przeszłam strate w 5 mcu ciąży. Tak bardzo bolało,psychicznie i fizycznie.Rozpadłam się wtedy na milion kawałków.Gdym miała przechodzić taką drogę jeszcze raz ,nie wiem czy bym się podniosła. Wolałabym nie mieć po badaniu Pgd żadnego zarodka zamrożonego ,niż np 5 zamrożonych nie zbadanych i bać się czy są zdrowe.
Przykro mi…To nie jest mój dobry dzień.
Udało mi się uzyskać wyniki od embriologa, na 3 badane zarodki 2 są chore. 30.08.2023 mamy rozmowę z genetykiem, zdecyduje, czy wszczepiamy ten trzeci (euploidia 81%).
Spodziewałam się lepszego wyniku...
Spodziewałam się więcej zarodków, ach...
To moja pierwsza procedura.
Za mną dwa poronienia z naturalnych ciąż. Skoro zarodki są tak wadliwe, to to je może wyjaśnia.
Liczyłam na powodzenie, na realną szansę, a tak... jestem smutna, zła, rozgoryczona.
Może jestem słaba, nie wiem czy mam pieniądze, siłę, zaczynać wszystko od nowa.
Wiem, został jeden zarodek, ale trudno mi o jakiekolwiek pozytywne myśli.
Aaaaa, jaki piękny wynik!!!!! Cudownie Będzie pieknieMam wynik
Po pierwsze cud, że jest
No pięknieAaa proszę, są już wieści
Beta 210
Aaa piękna betaMam wynik
Po pierwsze cud, że jest
Kochana tak mi przykro,że 2 zarodki są chore.To niesprawiedliwe jak życie traktuje osoby,które walczą o bycie szczęśliwym.Jak u ciebie rozwijały się zarodki?Czy wiesz?Czy u was nasienie jest również słabe?A co do tego 1 zarodka,to dowiesz się od genetyka.Badsliście kariotypy kochana?Na początku przyszłego roku kończę 40 lat. Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia. A Tobie Ruda08 gratuluję. Życzę dużo, dużo szczęścia.
Ło Pani, chyba będą twixyMam wynik
Po pierwsze cud, że jest