reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witamy w teamie chłopców 😀.
Chociaż szczerze mówiąc byłam praktycznie pewna, że u Ciebie będzie różowa panienka - chyba ta wysoka beta mnie zmyliła 😂.
ta ciąża jest kompletnie inna niż ta wczesniejsza , beta jak piszesz faktycznie była ogromna No i ta różowa spódniczka do transferu 🤪 to wszystko razem wzięte sprawiało ze bardziej sklaniałam sie wlasnie ku dziewczynce 😉 , tak naprawdę nie mialam żadnych preferencji 🙂 dla mnie najważniejsze było i jest zdrowie dzidziusia 🫶
Chłopaki są thebeściaki 🩵

Witam piękne Panie 🥳 już po wizycie , maluszek ma 3 cm 🍀 kolejna wizyta u tego Doktorka 20 lipca - będzie to prenatalne. Dodatkowo jeszcze mam wizytę 19 lipca ale w klinice. Jestem w 10 tygodniu. Mam do Was pytanie przy okazji , kiedy przekazałyście wieści rodzinie, bliskim ? Ja cały czas sie wzbraniam , czekając na bardziej bezpieczny czas. Wiedza nie liczni , siostra i najlepsza przyjaciółka. Czekam przede wszystkim by przekazać córce... to jej marzenie mieć rodzeństwo 🥹 ( ma 7 lat )

Witam piękne Panie 🥳 już po wizycie , maluszek ma 3 cm 🍀 kolejna wizyta u tego Doktorka 20 lipca - będzie to prenatalne. Dodatkowo jeszcze mam wizytę 19 lipca ale w klinice. Jestem w 10 tygodniu. Mam do Was pytanie przy okazji , kiedy przekazałyście wieści rodzinie, bliskim ? Ja cały czas sie wzbraniam , czekając na bardziej bezpieczny czas. Wiedza nie liczni , siostra i najlepsza przyjaciółka. Czekam przede wszystkim by przekazać córce... to jej marzenie mieć rodzeństwo 🥹 ( ma 7 lat )
Cześć! Super!
Co do wieści - sporo po prenatalnych ;-)

Ja powiedziałam od razu jak zobaczyłam dwie kreski - przyjaciółce, siostrom i rodzicom. Później już poszła fala (wszyscy się cieszyli i chcieli się dzielić tą radosną wiadomością).
Kilka tygodni później zaczęły się plamienia i stres, że coś się stanie, a większość dookoła wie - dlatego następnym razem jak będzie nam dane, to wstrzymam się tak długo jak dam radę 🙂.

reklama
Do góry