Coffe18
Fanka BB :)
Ale czadPrzybijam piąteczkę ten sam termin porodu i też chłopiec u mnie drugi
No u mnie tez drugi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czadPrzybijam piąteczkę ten sam termin porodu i też chłopiec u mnie drugi
Cudowna wiadomośćCześć. Wracam do Was z aktualizacją. Mieliśmy dzisiaj wizytę w klinice 28dpt, mamy 0.5cm zarodek i bijące serduszko termin porodu 20.02.2024
Witamy w teamie chłopców .Nie drżyj się ciotka
będzie chłopiec
Jestem skazana na same penisiory w domu
ta ciąża jest kompletnie inna niż ta wczesniejsza , beta jak piszesz faktycznie była ogromna No i ta różowa spódniczka do transferu to wszystko razem wzięte sprawiało ze bardziej sklaniałam sie wlasnie ku dziewczynce , tak naprawdę nie mialam żadnych preferencji dla mnie najważniejsze było i jest zdrowie dzidziusiaWitamy w teamie chłopców .
Chociaż szczerze mówiąc byłam praktycznie pewna, że u Ciebie będzie różowa panienka - chyba ta wysoka beta mnie zmyliła .
hahahah będzie synuś MamuniNie drżyj się ciotka
będzie chłopiec
Jestem skazana na same penisiory w domu
Cześć! Super!Witam piękne Panie już po wizycie , maluszek ma 3 cm kolejna wizyta u tego Doktorka 20 lipca - będzie to prenatalne. Dodatkowo jeszcze mam wizytę 19 lipca ale w klinice. Jestem w 10 tygodniu. Mam do Was pytanie przy okazji , kiedy przekazałyście wieści rodzinie, bliskim ? Ja cały czas sie wzbraniam , czekając na bardziej bezpieczny czas. Wiedza nie liczni , siostra i najlepsza przyjaciółka. Czekam przede wszystkim by przekazać córce... to jej marzenie mieć rodzeństwo ( ma 7 lat )
a co u Ciebie się kluje?Cześć! Super!
Co do wieści - sporo po prenatalnych ;-)
Ja powiedziałam od razu jak zobaczyłam dwie kreski - przyjaciółce, siostrom i rodzicom. Później już poszła fala (wszyscy się cieszyli i chcieli się dzielić tą radosną wiadomością).Witam piękne Panie już po wizycie , maluszek ma 3 cm kolejna wizyta u tego Doktorka 20 lipca - będzie to prenatalne. Dodatkowo jeszcze mam wizytę 19 lipca ale w klinice. Jestem w 10 tygodniu. Mam do Was pytanie przy okazji , kiedy przekazałyście wieści rodzinie, bliskim ? Ja cały czas sie wzbraniam , czekając na bardziej bezpieczny czas. Wiedza nie liczni , siostra i najlepsza przyjaciółka. Czekam przede wszystkim by przekazać córce... to jej marzenie mieć rodzeństwo ( ma 7 lat )
Nie mam pojęcia . NIFTY tutaj nie istnieje, a na USG w 16tc nie było widać...a co u Ciebie się kluje?