reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dalej w dwupaku 🙈 czekamy ... Po mału pojawiają się jakieś skurcze ale jeszcze czekamy gdyż to na pewno te przepowiadające ( gorzej będzie jak zacznę rodzic i dalej będę twierdzić że to te przepowiadające 🤣🤣🤣🙈) właśnie biorę ciepła kąpiel żeby zobaczyć czy kolejne się wycisza . Jeśli tak to jeszcze siedzimy w domu , jeśli nie zaraz mąż będzie marudzić żeby jechać do szpitala 🙈🙈🤦‍♀️
Jeśli do piątku nie urodzę to mam jechać po skierowanie na wywołanie i wtedy już w poniedziałek 10 powinniśmy być razem , max we wtorek 😍😍😍

reklama
Dalej w dwupaku 🙈 czekamy ... Po mału pojawiają się jakieś skurcze ale jeszcze czekamy gdyż to na pewno te przepowiadające ( gorzej będzie jak zacznę rodzic i dalej będę twierdzić że to te przepowiadające 🤣🤣🤣🙈) właśnie biorę ciepła kąpiel żeby zobaczyć czy kolejne się wycisza . Jeśli tak to jeszcze siedzimy w domu , jeśli nie zaraz mąż będzie marudzić żeby jechać do szpitala 🙈🙈🤦‍♀️
Jeśli do piątku nie urodzę to mam jechać po skierowanie na wywołanie i wtedy już w poniedziałek 10 powinniśmy być razem , max we wtorek 😍😍😍
Mówię z własnego doświadczenia, jak się wycisza to marsz spać ;) energia będzie potrzebna jeśli to poród. Ja intuicyjnie poszłam spać, bo było lepiej, ale kolejnej nocy już nie przespałam, a rano syn był na świecie :)

oj poczujesz, ze to juz te 😉 ja tez myslalam, ze nie zauwaze, ze to juz to ale tego nie da sie nie poczuc. A dodatkowo intuicja robi swoje. Czujesz, ze to juz sie zaczelo. Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod ✊

Dziewczyny, ja na jutro się zapisałam na betę, ale nie będę miała jak zrobić, dopiero we wtorek. Tak się boję sikać na patyki, że szok. No paraliż mam :( To mój pierwszy i raczej ostatni transfer, staram się być realistką, ale właśnie przez to, że dugiej szansy nie będzie, mam pełne gacie przed testem 🤦🏼‍♀️

Dziewczyny, ja na jutro się zapisałam na betę, ale nie będę miała jak zrobić, dopiero we wtorek. Tak się boję sikać na patyki, że szok. No paraliż mam :( To mój pierwszy i raczej ostatni transfer, staram się być realistką, ale właśnie przez to, że dugiej szansy nie będzie, mam pełne gacie przed testem 🤦🏼‍♀️
To zrozumiałe, że się boisz... Na pewno nie dasz absolutnie rady jutro? Można badać przez cały dzień ;-) A już tyle się naczekałaś...

Rozumiem że się boisz , każda z nas przez to przechodziła . Mnie za każdym razem paraliżował strach ... Nie zrozumie ten kto przez to nie przeszedł ...
Pamiętaj że betę możesz zrobić cały dzień , nie musisz być na czczo. Np. U mnie można od bardzo wczesnych godzin porannych do nocy . Trzymam mocno ✊✊

Doskonale cie rozumiem :( u mnie aktualnie drugi transfer ale tez druga procedura za mną i z każdej uzyskaliśmy tylko po 1 zarodku, tez boje się bety bo nie wiem czy dam radę psychicznie i finansowo walczyć dalej

reklama
Do góry