pielęgniarka zapewniała że wyniki będą wczoraj A okazuje się że mogą być nawet jutroJejku, ale trzymają Cię w niepewności
Trzymam nadal i czekam na dobre wieści
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
No właśnie ... Aż to dziwne, jedna mówi co innego , druga co innego ... Dlaczego wprowadzają pacjenta w błąd ... :/ Ja bym zrobiła aferepielęgniarka zapewniała że wyniki będą wczoraj A okazuje się że mogą być nawet jutro
dzwoniłam do przychodni w której robili mi badania i mówię że pielęgniarka zapewniała że wyniki będzie wczoraj dlatego tylko u nich zrobiłam to badanie na co kobieta mi powiedziała że na stronie widnieje czas 2 dni i że wyniki mogą być jutro do 13 albo dziś po południuNo właśnie ... Aż to dziwne, jedna mówi co innego , druga co innego ... Dlaczego wprowadzają pacjenta w błąd ... :/ Ja bym zrobiła afere
@Coffe18 @Będęwkoncumama! Dziękujemy
Trzymam kciuki żeby jednak były wcześniej, tym bardziej, że proga juz masz. Betę powtarzają kilka razy dla pewności, więc może stad dłuższy czas oczekiwania...Robią zamieszanie A później pacjent musi się denerwować
JestemMama!
Eh ... Niech ci przez telefon powiedzą ....OMG ... Nie zazdroszczę tych nerwów i tego czekaniaJak dzwonię na infolinię alabu to mówią że mają awarię sieci i wyniki badań mogą być opóźnione
reklama
Artemida90
ja to już bym daaaawno sikała tylko ze ja nie miałam opcji na badanie krwi. Wy testom nie wierzycie a mnie nigdy nie zawiodły.Zazwyczaj miałam bete tego samego dnia A najpóźniej kolejnego dnia rano A teraz takie cyrki
Podziel się: