reklama
limfocytami raczej szczepic się nie mogę bo mam zarodki z nasienia dawcynajlepiej by było jakbyś pogadała z lekarzem, o ile masz do Niego zaufanie. Który to był Twój transfer? Zostały ci jakieś zarodki?
My się staraliśmy 5 lat, miałam 3 stymulacje za sobą i 6 transfer się udał, mam 2,5letniwgo syna. U mnie podobnie jak u ciebie nigdy nie doszło do zagnieżdżenia zarodka- miałam bety negatywne.
Po leczeniu u profesora Malinowskiego w Łodzi i szczepieniu limfocytami pierwszy transfer udany i z niego ciąża i dziecko.
Czytałam ze niby masz wyniki z immunologi ok, Prof praktycznie w 95-99% leczy szczepieniami i ja mogę na swoim przykładzie potwierdzić, ze mi pomogły, a leczyłam się u niego bo znajomi, po 10 latach in vitro i zerowych betach, tez trafili do niego, szczepienia, transfer i córka. Jak my- od razu po szczepieniach transfer udany. Teraz niedawno znów podchodzili do szczepień i już maja 2 dzieci.
Karpatka89
Fanka BB :)
Mozesz, to nie jest przeciwskazanie osoby po adopcji zarodka tez korzystały.limfocytami raczej szczepic się nie mogę bo mam zarodki z nasienia dawcy
JestemMama!
Jakie masz NK? Może warto spróbować bez wlewu ?Ale u mnie immunologia okej nk mam troszkę za wysokie ale dostaje intralipid zarodków mam 3jeszcze przebadane
JestemMama!
To nie szkodzi . Ja też takie mam a się szczepiłam i drugi transfer się udałlimfocytami raczej szczepic się nie mogę bo mam zarodki z nasienia dawcy
to kogo limfocytami niby miałabym się szczepic ??Mozesz, to nie jest przeciwskazanie osoby po adopcji zarodka tez korzystały.
klinika wogole mi szczepień limfocytami nie proponowałaTo nie szkodzi . Ja też takie mam a się szczepiłam i drugi transfer się udał
takie mam nkJakie masz NK? Może warto spróbować bez wlewu ?
reklama
Podziel się: