reklama
Nie wiem.o co chodzi wszystkie badania są dobre leki zmienione zarodki przebadane i znów nie doszło do implantacji ja już nie wiem.co o tym.muslec nie wiem co jeszcze zrobić żeby się udało. Immunolog mówił kiedyś że jak teraz się nie uda to zostaje wlew z immunoglobulin i że wtedy powinno zaskoczyć
Miałaś robiona biopsje endo lub histeroskopie? Może tam jakis stan zapalny jestNie wiem.o co chodzi wszystkie badania są dobre leki zmienione zarodki przebadane i znów nie doszło do implantacji ja już nie wiem.co o tym.muslec nie wiem co jeszcze zrobić żeby się udało. Immunolog mówił kiedyś że jak teraz się nie uda to zostaje wlew z immunoglobulin i że wtedy powinno zaskoczyć
histeroskopie miałam robiona chyba 2 i pół roku temu i było okej biopsje miałam.robiona kilka razy i teraz przed transferem.tez i też jest okejMiałaś robiona biopsje endo lub histeroskopie? Może tam jakis stan zapalny jest
Karpatka89
Fanka BB :)
najlepiej by było jakbyś pogadała z lekarzem, o ile masz do Niego zaufanie. Który to był Twój transfer? Zostały ci jakieś zarodki?Miałam robiony chyba około 2 lata temu test era i wyszło przesunięte okno implantacyjne może to uległo zmianie i dlatego się nie udało
My się staraliśmy 5 lat, miałam 3 stymulacje za sobą i 6 transfer się udał, mam 2,5letniwgo syna. U mnie podobnie jak u ciebie nigdy nie doszło do zagnieżdżenia zarodka- miałam bety negatywne.
Po leczeniu u profesora Malinowskiego w Łodzi i szczepieniu limfocytami pierwszy transfer udany i z niego ciąża i dziecko.
Czytałam ze niby masz wyniki z immunologi ok, Prof praktycznie w 95-99% leczy szczepieniami i ja mogę na swoim przykładzie potwierdzić, ze mi pomogły, a leczyłam się u niego bo znajomi, po 10 latach in vitro i zerowych betach, tez trafili do niego, szczepienia, transfer i córka. Jak my- od razu po szczepieniach transfer udany. Teraz niedawno znów podchodzili do szczepień i już maja 2 dzieci.
Karpatka89
Ja podpowiadam tylko moje doświadczenie. Nie wiem ile badań z immunologi miałaś robione i u kogo- Malinowski ich zleca kilkadziesiąt, na 1 wizycie miałam pobranych 18 probówek krwi.Ale u mnie immunologia okej nk mam troszkę za wysokie ale dostaje intralipid zarodków mam 3jeszcze przebadane
Pewnie, ze nie wszystkim pomoże i nie zawsze się uda, u nas akurat pomogło a pisze o tym, bo piszesz, ze wydaje Ci się, ze już wszystko zrobiliście i nie wiesz co jeszcze moglibyście zrobić- ja bym podpowiadała to, ale oczywiście to Twój/ Wasz wybór.
Karpatka89
Aha i całkiem spore szanse z 3 przebadanymi zarodkami jeszcze macie- trzymam kciuki by najbliższy transfer się udałAle u mnie immunologia okej nk mam troszkę za wysokie ale dostaje intralipid zarodków mam 3jeszcze przebadane
reklama
to mój 4 transfernajlepiej by było jakbyś pogadała z lekarzem, o ile masz do Niego zaufanie. Który to był Twój transfer? Zostały ci jakieś zarodki?
My się staraliśmy 5 lat, miałam 3 stymulacje za sobą i 6 transfer się udał, mam 2,5letniwgo syna. U mnie podobnie jak u ciebie nigdy nie doszło do zagnieżdżenia zarodka- miałam bety negatywne.
Po leczeniu u profesora Malinowskiego w Łodzi i szczepieniu limfocytami pierwszy transfer udany i z niego ciąża i dziecko.
Czytałam ze niby masz wyniki z immunologi ok, Prof praktycznie w 95-99% leczy szczepieniami i ja mogę na swoim przykładzie potwierdzić, ze mi pomogły, a leczyłam się u niego bo znajomi, po 10 latach in vitro i zerowych betach, tez trafili do niego, szczepienia, transfer i córka. Jak my- od razu po szczepieniach transfer udany. Teraz niedawno znów podchodzili do szczepień i już maja 2 dzieci.
Podziel się: