reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czasami sama mam ochotę sobie sprzedać liścia tak dla przywołania do porządku 🤪
No nic pozostaje nam czekać , czekać i czekać … i wierzyć ze wszystko będzie dobrze …. ✊🏻♥️
Dokładnie ja też mam czasem na to ochotę 🙈 teraz jak Cię poczytałam to już mnie korci żeby zrobić betę 🙈😉 ale zaraz rozum mi podpowiada , siedź na d.... ile chcesz wydawać na badania i tak po świętach muszę jechać na wizytę 🤦‍♀️

reklama
Dokładnie ja też mam czasem na to ochotę 🙈 teraz jak Cię poczytałam to już mnie korci żeby zrobić betę 🙈😉 ale zaraz rozum mi podpowiada , siedź na d.... ile chcesz wydawać na badania i tak po świętach muszę jechać na wizytę 🤦‍♀️
Ja akurat badania mam w pakiecie z pracy za free to sobie wyobraź jak korci 🫣😂

Spokój … tylko spokój nas uratuje …😉

Ja akurat badania mam w pakiecie z pracy za free to sobie wyobraź jak korci 🫣😂

Spokój … tylko spokój nas uratuje …😉
Tak masz rację tylko spokoj moze nas uratować, ja nie idę na żadna betę a Ty nie stresujesz się zbyt wysokim wynikiem bo jest w normie, ja zresztą ostatnio też miała przyrost o 140 %😉

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę u lekarza prowadzącego - maleństwo rozwija się zdrowo.
Do teraz nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Dzisiaj mamy 21+6 dzień. ❤️

Życzę wszystkim dziewczynom na tej grupie takich widoków! 🥺❤️

Załączniki

• DD4363BB-45A8-48C3-A622-AC0865C5EF52.jpeg
    DD4363BB-45A8-48C3-A622-AC0865C5EF52.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
Hej dziewczyny poszukuje leku do stymulacji meopur 1200 z racji wieku i wyboru kliniki w Czechach nie mam refundacji a kwoty w tym wypadku za same leki są spore jakby czasem coś wam zostało i chciałbyscie się podzielić nie mówię że nieodpłatnie bo znam koszty wszystkiego to będę wdzięczna

Hej, nie martw się. Ja tez miałam to badanie jako „podstawowy pakiet” zanim nawet padła decyzja o in vitro. Żeby zobaczyć czy to nie jest przyczyna niepowodzeń. A nawet jak coś wyjdzie nie tak to można zrobic badania zarodków tak jak ja miałam (u nas kariotyp jest Ok, inne czynniki zadecydowały o decyzji o badaniu)
A co u Was zdecydowało że chcieliście badać zarodki ?

reklama
Musi sprawdzić..
raz miałam jakąś nędzną betę - Ok 4 w 6 dpt 5 dniowego kropka, ale jak zrobiłam około 10 dpt to juz jej nie bylo.
Teraz 11 dpt 3 dniowego kropka miałam 10,1 .
Szczerze myślałam, że to biochem. Po 2 dniach było 22, a po 6 dniach 300 🤷🏼‍♀️. Przyrosty od 120 do 143%
W piątek idę na pierwsze usg. Oby wszystko było dobrze ❤️
będzie pięknie ❤️

Do góry