reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Wedle mojego kalkulatora jest oki. Wpisałam twoje przyrosty i odstęp czasowy.Dziewczyny …. Lekarka prosiła abym dziś (17dpt ) powtórzyła betę …
Wynik to 11515,0 …
Progesteron 35 …
Nie za duża ?! w czwartek 1223 …
Nie potrafię się cieszyć
Załączniki
Coffe18
Nie o przyrost a raczej o same wartości mi chodzi … jak sobie w lupke wpisuje "Beta17dpt " to dziewczyny miały dużo , dużo mniejsze wartości …Wedle mojego kalkulatora jest oki. Wpisałam twoje przyrosty i odstęp czasowy.
Ehhhh chyba mi już na głowę siada
A jak jest za dużo to co to oznacza? Pytam bo nie wiemNie o przyrost a raczej o same wartości mi chodzi … jak sobie w lupke wpisuje "Beta17dpt " to dziewczyny miały dużo , dużo mniejsze wartości …
Niedługo mama
A właściwie dlaczego kazała Ci kolejny raz badać mi to nawet drugi raz nie kazaliNie o przyrost a raczej o same wartości mi chodzi … jak sobie w lupke wpisuje "Beta17dpt " to dziewczyny miały dużo , dużo mniejsze wartości …
Karpatka89
Specjalnie wróciłam do swoich bet, ostatnia badałam w 18dpt i miałam wynik 11398,56 mlUDziewczyny …. Lekarka prosiła abym dziś (17dpt ) powtórzyła betę …
Wynik to 11515,0 …
Progesteron 35 …
Nie za duża ?! w czwartek 1223 …
Nie potrafię się cieszyć
Więc prawie identycznie. Trochę mnie to dziwi, ja zawsze miałam myślenie im więcej tym lepiej i cieszyło mnie, ze Ona tak przyrastała.
Daj już sobie spokój, czekaj na usg i serduszko, wszystko idzie w dobrym kierunku
Coffe18
Tak tez zrobię…Specjalnie wróciłam do swoich bet, ostatnia badałam w 18dpt i miałam wynik 11398,56 mlU
Więc prawie identycznie. Trochę mnie to dziwi, ja zawsze miałam myślenie im więcej tym lepiej i cieszyło mnie, ze Ona tak przyrastała.
Daj już sobie spokój, czekaj na usg i serduszko, wszystko idzie w dobrym kierunku
Po moich przejściach … ten strach , lęk , panika i fiksowanie wydaje mi się naturalne i dość zrozumiałe …
@Pati32 wujek Google napewno lepiej Ci na to pytanie odpowie niż ja …
@Niedługo mama u mnie w klinice jedno badanie bety o niczym nie świadczy , potwierdza tylko ciąże …
Do stwierdzenia ze wszystko zmierza w "dobrym" kierunku potrzeba skontrolować przyrosty … (u mnie w klinice proszą o wykonanie 3 bet , dzisiejszą 4 tą wykonałam na prośbę mojej lekarki gin u której chciałabym prowadzić ciąże - nie z kliniki )
Chyba to nie oznacza nic złego Z tego co mi wiadomo beta wysoka może oznaczać ewentualnie ciąże mnogaA jak jest za dużo to co to oznacza? Pytam bo nie wiem
Niedługo mama
Rozumiem inne podejście kliniki. Twój strach i obawy również, właściwie mam podobnie I wcale się nie dziwię. Ja to najepiej już bym poleciała zobaczyć o tam jest ale wizyta po świętach, tak mnie czasem nosi żeby przyspieszyć termin ale sama się stopuje , że lepiej zaczeczekac niż teraz robić zamieszaniezmieniac termin , swieta itp, nakręcać się jak nie będzie widać serduszka bo za wcześnie. Tak naprawdę nie mamy już teraz za bardzo wpływu na to co będzie , pozostaje cierpliwie czekaćTak tez zrobię…
Po moich przejściach … ten strach , lęk , panika i fiksowanie wydaje mi się naturalne i dość zrozumiałe …
@Pati32 wujek Google napewno lepiej Ci na to pytanie odpowie niż ja …
@Niedługo mama u mnie w klinice jedno badanie bety o niczym nie świadczy , potwierdza tylko ciąże …
Do stwierdzenia ze wszystko zmierza w "dobrym" kierunku potrzeba skontrolować przyrosty … (u mnie w klinice proszą o wykonanie 3 bet , dzisiejszą 4 tą wykonałam na prośbę mojej lekarki gin u której chciałabym prowadzić ciąże - nie z kliniki )
Ja do ginekologa u którego chce prowadzić ciąże to dopiero na koniec kwietnia się zapisałam, tak mi podpowiadał rozum
reklama
Coffe18
Czasami sama mam ochotę sobie sprzedać liścia tak dla przywołania do porządkuRozumiem inne podejście kliniki. Twój strach i obawy również, właściwie mam podobnie I wcale się nie dziwię. Ja to najepiej już bym poleciała zobaczyć o tam jest ale wizyta po świętach, tak mnie czasem nosi żeby przyspieszyć termin ale sama się stopuje , że lepiej zaczeczekac niż teraz robić zamieszaniezmieniac termin , swieta itp, nakręcać się jak nie będzie widać serduszka bo za wcześnie. Tak naprawdę nie mamy już teraz za bardzo wpływu na to co będzie , pozostaje cierpliwie czekać
Ja do ginekologa u którego chce prowadzić ciąże to dopiero na koniec kwietnia się zapisałam, tak mi podpowiadał rozum
No nic pozostaje nam czekać , czekać i czekać … i wierzyć ze wszystko będzie dobrze ….
Podziel się: